Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
trzeba cierpliwie czekać;-) ale takie dziecko często sikamrowa - no to będzie ciężko mała dostała skierowanie na badanie za 2 tygodnie i jak to jej nabrać

Darinia jeśli to są te woreczki, o których myślę, to powinnaś je dostać w każdej aptece - kosztują około 1 zł za sztukę.mrowa - dzięki właśnie oglądam na necie te woreczki chyba nie będzie aż tak ciężko pobrać

Najpierw umyj małej pupcię dokładnie pod bieżącą wodą i dobrze wypłucz. Możesz jeszcze przetrzeć rivanolem jeśli masz - działa bakteriobójczo. Woreczek musisz bardzo dokładnie przykleić od dołu, żeby siuśki nie wyleciały, a potem naklejasz resztę. Nam czasami udawało się coś złapać dopiero za 4-tym, 5-tym razem.... Koszmar, bo psioszkę miała wtedy już całą czerwoną od tego odklejania, buu:-(
a dlaczego kremiku na odparzenia używać jak najrzadziej?? ja Julci smarowałam tyłeczek po każdej zmioanie pieluszki, czyżby za częśto??
mam jeszcze pytanko bo mojej córci pomiędzy fałdkami na szyjce skórka wręcz się ściera - położna radziła posmarować kremem na odparzenia ale to nie pomogło, próbowałam akrtoflanką ale też się nie sprawdziła i już nie mam pomysłów czy wy tez macie taki problem i co poradzicie??

!!
:-):-)
:-)
:-)
Ja tez bym nie wiedziala to smarowalabym pupe po kazdym siusiui myla chusteczkami,a teraz juz wiem ze jednak nie.....