Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marteczka23 tak, jak pisała mrowa1 możesz jeszcze przemywać wodą lub solą fizjologiczną. Obserwuj oczko, bo jeśli to zatkany kanalik łzowy, to powinnaś iść z małą do okulisty - wykonuje się wtedy zabieg przetkania takiego kanalika.
Mam nadzieję, że Zuziaczkowi szybko to minie! ;-)
Widzę, że z tymi witaminami to niezłe zamieszanie: co lekarz to inna opinia...
Ciekawe co nam powie nasz pediatra...![]()

Skaba - a czym leczyłas odparzenia pupci Marysi, bo my teraz walczymy z tym u Julci, na razie od niedzieli smaruję sudocremem no i caly czas kąpie w oilatum :-( nawet mi podpowiedzieli żebym posmarowała samym oilatum pupeczkę więc dwa razy to zrobiłam i więcej pomysłów na szybkie zwalczenie nie mam :-(
to tak może być, czy pędzić do lekarza??tak moze tak byc i jeszcze moze ropa podchodzic ale nic z tym nie rób nie wyciskaj ani nic podobnego później samo znikniedziewczyny wiem, ze po szczepionce na ramionku dziecko ma mieć ślad, ale obserwuje od kilku dni to miejsce u Marysi i dzisiaj się przerazliłam - ma taki duuży baniaczek i jescze czerwoną aureolę dookoła - razem to zajmuje prawie całe ramionkoto tak może być, czy pędzić do lekarza??