Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Marteczka23 tak, jak pisała mrowa1 możesz jeszcze przemywać wodą lub solą fizjologiczną. Obserwuj oczko, bo jeśli to zatkany kanalik łzowy, to powinnaś iść z małą do okulisty - wykonuje się wtedy zabieg przetkania takiego kanalika.
Mam nadzieję, że Zuziaczkowi szybko to minie! ;-)
Widzę, że z tymi witaminami to niezłe zamieszanie: co lekarz to inna opinia...
Ciekawe co nam powie nasz pediatra...![]()

Skaba - a czym leczyłas odparzenia pupci Marysi, bo my teraz walczymy z tym u Julci, na razie od niedzieli smaruję sudocremem no i caly czas kąpie w oilatum :-( nawet mi podpowiedzieli żebym posmarowała samym oilatum pupeczkę więc dwa razy to zrobiłam i więcej pomysłów na szybkie zwalczenie nie mam :-(
to tak może być, czy pędzić do lekarza??tak moze tak byc i jeszcze moze ropa podchodzic ale nic z tym nie rób nie wyciskaj ani nic podobnego później samo znikniedziewczyny wiem, ze po szczepionce na ramionku dziecko ma mieć ślad, ale obserwuje od kilku dni to miejsce u Marysi i dzisiaj się przerazliłam - ma taki duuży baniaczek i jescze czerwoną aureolę dookoła - razem to zajmuje prawie całe ramionkoto tak może być, czy pędzić do lekarza??