beti1982
III'2008 i IV'2010
Nam pępuszek odpadł wczoraj, a jechaliśmy na spirytusie.:-):-)
U nas tak samo...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nam pępuszek odpadł wczoraj, a jechaliśmy na spirytusie.:-):-)

mój maz to robi;-) ja sie bojeDziewczyny a obcinalyscie juz paznokcie maluchom?

Pierwszy raz po wyjscu ze szpitala.
..ale do klubu "z zapaleniem piersi" narazie nie przyłączam się..i obym nigdy nie przyłączyła się.
..
..Bo ja praktycznie tylko chusteczek uzywam ..i tylko przy kąpieli -woda..no i czasem jak tak mocno sie "obrobi"..to tez woda..zresztą chusteczkami poprostu szybciej..Ale że takie rzeczy się dzieją
..to niewiedziałam....
drugie było jakis tydzien póżniej a teraz nie było bo w miedzyczasie poodpadały mu same
dziwne ale tak się stał
obcinam ja a mąż przejmuje "ścinki" co by nie gineły i nie przeszkadzały później;-)
no ale dziewczyny co maja teraz dziewczynki - zwróćcie na to uwagę.Skoro sie to zdarza to warto tego przypilnować.Po co ma sie dziecko meczyć