reklama
Przetestujecie na wlasnych maluchach co i jak najwiecej wam pomoze polozna w domu zwroci uwage czego brakuje albo jak zadzialac co do sudocremu to powiem tylko tyle ze kiedys na jego opakowaniu bylo napisane nie stosowac przed 6m-cem zycia zawiera alkohol etylowy i masc cynkowa wiec jest mocno dzialajacym lekiem..... ma ladne rezultaty ale to jest preparat leczniczy , linomag jest mascia barierotworcza ,tworzy film na skorze ktory przeciwdziala wplywowi siuskow i stolca na naskorek , ja nie bede nic polecac ani odradzac kazda mama musi dojsc do soich doswiadczen... a procz tego ja jestem troche skrzywiona na tym punkcie
Asteria
Wdrożona(y)
Hey dziewczyny mam pytanie Wojtusiowi zaczela sie łuszczyc skorka na raczkach miedzy paluszkami i na brzuszku pod pieluszka... nie wiem czego to winna? czy ktoras spotkala sie z czyms takim? mozecie mi cos podpowiedziec co zrobic tym zrobic?
ASTERIA - takie luszczenie czesto zdarza sie na poczatku i jest calkiem naturalne.....Kuba luszczyl sie strrrasznie na calym ciele (w zwiazku z przenoszeniem)......Polecam kąpiele w Oilatum - napewno pomoga i nic wiecej nie trzeba stosowac 

Asteria mojej Julce łuszczyła sie skóra na nóżkach a własciwie na zgięciu stópki i na rączkach , tak jak napisała Aneta kapiele w oilatum pomogą a ja dodatkowo za poleceniem pediatry smarowałam na zmiane oliwką i Oilatum w ciągu dnia . Nie martw sie bo takie łuszczenie jest na początku normalne.
nik_i
Entuzjast(k)a
co do pieluch skończyly nam się pampersy i teraz mam huggies i wydają mi się lepsze jakby były bardziej chłonne
cuż zobaczymy dopiero zaczełam paczkę...
co do pępka to jak go dzisiaj przemywałam patyczkiem to odpadł
teraz to już sobie damy radę tylko kochać dzieciątko a napewno wszystko będzie dobrze

co do pępka to jak go dzisiaj przemywałam patyczkiem to odpadł

teraz to już sobie damy radę tylko kochać dzieciątko a napewno wszystko będzie dobrze

reklama
Asteria
Wdrożona(y)
Mały dostal biegunki:-
-( szukalam w necie jak moge temu zaradzic ale nic nie znalazlam;-/ znalazlam ze mam sie skonsultowac z lekarzem jezeli dostanie goraczki albo sie odwodni albo nie bedzie chcial jesc. a on chce jesc nie ma goraczki i chyba nie jest odwodniony (przynajmniej nic na to nie wskazuje). Juz sama nie wiem co mam robic...
:-
-
zawstydzona/y: Karmie piersia, i moze zaszkodzily mu 2 pieroszki jakie zjadlam ;-/
:-