reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pielęgnacja niemowlaczka

reklama
Ja rodzilam w Instytucie Matki i Dziecka i tam zaraz po urodzeniu (no i pierwszym spotkaniu z mama) dzidzius jedzie razem z tata na mycie, wazenie i inne badanka. W tym czasie lekarze zajmowali sie mna (czyt.szycie). I po jakims czasie znow przywoza dzidziusia i juz razem pojechalismy na sale poporodowa.
A co do opieki... Dzidzius jest caly czas z mama, kapiel standardowo robi polozna w obecnosci mam, tak samo przebiega kazde szczepienia i badania. Wypisuja w zaleznosci spadku wagi dziecka. Jak sie unormuje i przestaje spadac (powinna nie wiecej niz do 10% , u nas w 3 dobie) wypisuja i mame i dziecko.

Pozdrawiam cieplutko

Cześć Carolka!
Ja nie mam i nie miałam podgrzewacza, teraz też nie kupię. Poprostu karmiłam piersią a potem już nie było takiej potzreby. Jeśli się nie uda i nie będziesz karmić piersią to wtedy dokupisz inne specjalistyczne sprzęty. Uważam że to na ten moment zbędny wydatek :tak:.

Ja niestey mialam i podgrzewacz i sterylizator i teraz mi ciezko myslec jak bym miala sobie cac rade bez... jak sie wraca do pracy to ciezko bez laktatrora, przezyc ja jeszce poszlam dalej. a mielismy o tyle dobrze ze podgrzewacz moj M dostal na pepkowym w pracy a sterylizator z aukcji do nas przeyszedl...:tak: przydatbne urzadzenia a juz teraz coraz tansze....

Ja mam podgrzewacz i dosyc mi sie przydal z Tomkiem, bo podgrzewalam w nim obiadki w sloiczkach dla niego... A co do sterylizatora, te funkcje przejal u nas parowar - robil za 2 w 1:-D

reklama
Do góry