Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie trzeba stosować wogole, jeśli pupcia nie jest podrażniona to nie potrzebuje nic, natomiast na odparzenia u nas najlepiej się sprawdzał bepanthenWitam. Jak należy stosować krem przeciw odparzeniom do codziennej pielęgnacji pupki? Chodzi mi o częstotliwość. Niektórzy mówią, że raz dziennie na noc, inni tylko, że po kupie, a jeszcze inni, że po każdej zmianie pieluszki. Jak właściwie powinno być?
Ja przy córce na początku smarowalam po każdej kupie, potem już tylko jak widziałam, że po kupie pupa jest zaczerwieniona, polecam alantan zielony. Pupę przemywam plakatami kosmetycznymi niemowlęcym i wodą. Nic więcej nie trzeba, chyba, że maluch ma bardzo wrażliwą skórę.Witam. Jak należy stosować krem przeciw odparzeniom do codziennej pielęgnacji pupki? Chodzi mi o częstotliwość. Niektórzy mówią, że raz dziennie na noc, inni tylko, że po kupie, a jeszcze inni, że po każdej zmianie pieluszki. Jak właściwie powinno być?