labamba23
podwójna mama
Tymuś świetnie się relaksuje:-) Tutaj nigdzie tego nie znajdę, ale zastanawiam się nad zwykłym wiadrem albo donicą plastikową

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wrócę do tematu witaminy K. Była u mnie położna i kazała codziennie podawać doustnie tą witaminę więc ją kupiłam ale sama nie wiem czy podawać czy nie??? Jak uważacie. Też miałyście takie zalecenie?
Kazała mi również smarować główkę oliwką i wyczesywać i też jakoś do tej oliwiki nie jestem przekonana . Niby na na tą ciemieniuchęCzy wy również stosujecie?
Póki co mam donicę, poważnie zamierzam pierwszą kąpiel w niej przeprowadzićMoże linki Sel się przydają, labamba moze kupisz . W sumie w tym wiaderki nie ma nic niezwyklego oprocz kształtu, faktycznie doniczka nawet by sie nadala, wiaderko mniej bo nie rozszerza sie w gorze.
Tyle, ze tummy tub jest przezroczyste i widac malucha, jest tez odpowiednio wyprofilowane i ma dobre podloze by stabilnie stało.
Była dzis u mnie położna, niezwykle miła wizyta. Powiedziala, że wit K jest zalecana (znow potworzyla o 3 tyg zycia) ale nie konieczna. Przypomniala to o czym tez czytalam na necie. Zastanówcie sie czy której maluch nie płacze wlasnie przez nia. Wywołuje kolki i pisze o tym wiele rodziców.
Dziewczyny, jakich pieluch używacie, ja używam biedronkowych Dada i są super, używałam też pampersów i nie widzę różnicy a cenowo różnica ogromna.
Dziewczyny, jakich pieluch używacie, ja używam biedronkowych Dada i są super, używałam też pampersów i nie widzę różnicy a cenowo różnica ogromna.