M 

MariaOla
Gość
Dostałam
- ciuszki, w tym kurteczka i ocieplane spodnie, więc nie będę kupować specjanie kombinezonu
- fotelik samochodowy
- podgrzewacz
- wanienkę
- przewijak
- kocyk lekki
- smoczki, buteleczkę

Kupiłam
- łóżeczko z materacem
- wózek Chicco wielofunkcyjny
- wyremontowałam pokój dla maluszka (okna, panele, tapety, lampy, w tym nocna lampka)

Muszę kupić
- pościel z wypełnieniem, chraniaczem, przybornikiem i moskitierą wraz ze stelażem oraz 2-elementową i prześcieradło na zmianę - w sumie 255 pln na Allegro
- rożek ciepły
- laktator (zamówiłam na Allegro, ale nie przyszedł)
- pieluszki tetra i pampersy
- suszarkę na pranie (bo nie mam)
- komodę na ciuszki
- roletę do okna
- jakieś kosmetyki, proszek, herbatki itp.
- 2 ręczniczki kąpielowe, najchętniej z kapturkiem

- ciuszki, w tym kurteczka i ocieplane spodnie, więc nie będę kupować specjanie kombinezonu
- fotelik samochodowy
- podgrzewacz
- wanienkę
- przewijak
- kocyk lekki
- smoczki, buteleczkę
Kupiłam
- łóżeczko z materacem
- wózek Chicco wielofunkcyjny
- wyremontowałam pokój dla maluszka (okna, panele, tapety, lampy, w tym nocna lampka)
Muszę kupić
- pościel z wypełnieniem, chraniaczem, przybornikiem i moskitierą wraz ze stelażem oraz 2-elementową i prześcieradło na zmianę - w sumie 255 pln na Allegro
- rożek ciepły
- laktator (zamówiłam na Allegro, ale nie przyszedł)
- pieluszki tetra i pampersy
- suszarkę na pranie (bo nie mam)
- komodę na ciuszki
- roletę do okna
- jakieś kosmetyki, proszek, herbatki itp.
- 2 ręczniczki kąpielowe, najchętniej z kapturkiem

. A z mebelków dziecię szybko wyrasta zwłaszcza jak są takie typowo dziecinne np różowe;-)więc za tym nawet nie patrzyłam..
. A z mebelków dziecię szybko wyrasta zwłaszcza jak są takie typowo dziecinne np różowe;-)więc za tym nawet nie patrzyłam..

ale zacznę robić zakupy od nowego msca...tylko muszę sobie zapisać co mi będzie potrzebne...
 ale zacznę robić zakupy od nowego msca...tylko muszę sobie zapisać co mi będzie potrzebne... 

o katarku już nie wspomnę.
  o katarku już nie wspomnę.