reklama
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
Katka,a skąd wiesz że trzydniówkę można przechodzić kilka razy? bo wszędzie piszą,że jest to jednorazowa choroba i po przebyciu trzydniówki dziecko się już uodparnia na całe życie.
coś mi mówi,że to co teraz przechodzi Ola to nie jest trzydniówka.chyba jestem bardziej skłonna pomyśleć,że to wszystko to po tej cholernej szczepionce.mała przestała gorączkować,ale ciągle ma wysypkę,jest marudna i zachrypnięty głosik.znalazłam dzisiaj ulotkę od tej szczepionki i faktycznie,są tam wypisane takie obiawy jakie ma Ola.
jeju jak ja bym chciała aby to już było za nami:-(
coś mi mówi,że to co teraz przechodzi Ola to nie jest trzydniówka.chyba jestem bardziej skłonna pomyśleć,że to wszystko to po tej cholernej szczepionce.mała przestała gorączkować,ale ciągle ma wysypkę,jest marudna i zachrypnięty głosik.znalazłam dzisiaj ulotkę od tej szczepionki i faktycznie,są tam wypisane takie obiawy jakie ma Ola.
jeju jak ja bym chciała aby to już było za nami:-(
Katka
Użyszkodnik ;)
aninaaa - wiem to stad,ze jak Hnai wyszlo uczulenie w szpitalu<pisalam Ci o tym wczesniej>to lekarka wezwana do Hani myslala,ze to trzydniowka bedzie. wysoka Ja jej powiedzialam,ze Hani juz miala trzydniowke,a ona powiedziala,ze dzieci moge to miec kilkakrotnie a nie raz.Wiec trzynan sie jej zdania.Zdroweczka dla Olenki a dla Ciebie wytchnienia Aniu.
Pozdrawia Katka
Pozdrawia Katka
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
dzięki Katuś.skoro powiedziała to pani Dr,to napewno coś na ten temat wie.może faktycznie to jest trzydniówka.jeśli tak,to do poniedziałku wszytko powinno się unormować.troszkę mnie uspokoiłaś

Mada80
Fanka BB :)
Czy kazde dziecko do 2 roku zycia musi przejsc 3-dniowke?
Mysle ze nie kazde,ale czytałam ze wiekszpsc do 2roku ma juz ja za soba.
Ja np całe zycie myslałam ze swinke sie ma raz a podobno mozna miec kilka razy..
Jedyne czego sie boje to ospa,bo wyobrazcie sobie ze nie miałam.Specjalnie chodziłam do kolezanki i nie zaraziłam sie![]()
Czarodziejka
u Nas juz lepiej. Zmienili Maciusiowi antybiotyk bo sie okazalo ze ten co dostal jest nieskuteczny
Juz po pierwszej dawce Nowego leku dziecko "odżyło"....osobiscie nie jestem szczesliwa , ze w ogole bierze antybiotyk ale niestety przy zapaleniu uszu nic innego nie podają:-(
Macius juz funkcjonuje prawie normalnie...........prawie dlatego że ma jeszcze kaszel...ale tylko jak spi....dusi go kaszel suchy...kurcze jaki jest najlepszy syrop na taki suchy , duszacy kaszel?

Juz po pierwszej dawce Nowego leku dziecko "odżyło"....osobiscie nie jestem szczesliwa , ze w ogole bierze antybiotyk ale niestety przy zapaleniu uszu nic innego nie podają:-(
Macius juz funkcjonuje prawie normalnie...........prawie dlatego że ma jeszcze kaszel...ale tylko jak spi....dusi go kaszel suchy...kurcze jaki jest najlepszy syrop na taki suchy , duszacy kaszel?
Czarodziejka
To chyba podobne dzialanie ma Mucosolwan...tez rozrzedza..ale Macius nie ma co odkrztuszac bo kaszel mokry juz przeszedl w suchy.....
reklama
Podziel się: