Mada80
Fanka BB :)
Alez problemow z tymi zabkami od poczatku
u mnie Julia za kazdym razem jak sa otwarte drzwi do łazienki wchodzi i bierze sobie szczoteczke(nie zawsze swoja
i myje zabki z kazdej strony.Nie jest to takie mycie jak byc powinno ale nie ingeruje,bo mysle,ze lepsze takie niz zadne.Nie chce jej zniechecac a na porzadne szorowanie i jego nauke bedzie jeszcze czas
Iwona duzo zdrowka dla ciebie i Kubusia
Dobrze,ze chociaz juz Natalka doszła do siebie:-)
U nas 4wychodza i wyjsc nie moga...widac je juz pod dziasłem a cos peknac nie moze
Ale Julia nie marudzi wiec chyba ja juz nie boli.U nas jest najgorzej jak zaczynaja podchodzic.Jak sie wyrzynaja jest juz spokuj
u mnie Julia za kazdym razem jak sa otwarte drzwi do łazienki wchodzi i bierze sobie szczoteczke(nie zawsze swoja
i myje zabki z kazdej strony.Nie jest to takie mycie jak byc powinno ale nie ingeruje,bo mysle,ze lepsze takie niz zadne.Nie chce jej zniechecac a na porzadne szorowanie i jego nauke bedzie jeszcze czas
Iwona duzo zdrowka dla ciebie i Kubusia
Dobrze,ze chociaz juz Natalka doszła do siebie:-)U nas 4wychodza i wyjsc nie moga...widac je juz pod dziasłem a cos peknac nie moze
Ale Julia nie marudzi wiec chyba ja juz nie boli.U nas jest najgorzej jak zaczynaja podchodzic.Jak sie wyrzynaja jest juz spokuj
...jejku jak się martwię bo wyczytałam że to stan zapalny na bank :-(...wyniki dopiero koło południa...
;-):-)
:-(