reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

A my idziemy w poniedziałek do alergologa,zapisywałam sie na początku lutego!!!

poza tym Marcel chory ale tym razem napisałam o tym na pogaduchach.

Katka co u Was?masz dostęp do kompa przez weekend?

Ewa jak dzieciaczki?

Co u Amelki,Monika?

Moniqa współczuje alergii,obstawiam ,że z tego wyrosnie.

reklama
Czesc dziewczyny ,pogoda paskudna ,dzieci marudne ze chyba wyjde z siebie:-:)wściekła/y:
Ika-powodzenia mam nadzieje ze wszystko bedzie OK:-)
bylam z dzieciakami u lekarza Iza juz troche lepiej a Maly nie zarazil sie od Izy tylko ma odczyn poszczepienny czy jakos tak nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest ,ma kaszel straszny katar i jest marudny lekarz powiedziala ze dzieci po tej szczepionce zwykle w ciagu 7 dni od podania lapia infekcje z objawami podobnymi do odry :szok:
jestem wykonczona mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie lepsza,:tak::-(

A u nas co prukniecie to troszeczke zadziutkiej kupki:-(Wczoraj od rana ok 10 razy i dzis znow,skutek taki ze mimo smarowania Linomagiem pupa czerwona i pojawiły sie ranki.Dzis kupiłam sudocrem i za kazdym razem myje,grubo smaruje i jest jakby lepiej.Wieczorem załozyłam Julci same majteczki,podkolanowki,dłuzsza bluze i biegała bez pieluchy.Nie mam pojecia od czego te kupki:no:Na obiad zrobiłam miesko z ryzem(je ładnie i wszystko)i wieczorem juz kupka nie była zadka tylko normalna ale czemu po trochu i co chwile?????????Zobaczymy jak bedzie w nocy..
Duzo zdrowka dla maluszkow:tak:
Katka jak Hania?

Mada ja Sudocrem nie pomoże, to wypróbuj Bepanthen, Kuba kiedyś też tak miał jak Julcia i zrobiły mu sie ranki na pupce, ale szybko zeszły.

w sumie bezwiekszych zmian,zasnał na dobre ok 2 w nocy dopiero a wdzien tez ok pół godz ,masakra.Jakby było jeszcze jedno dziecko to nie wiem...Wystarczy,że jest mąż;-);-);-)jak dziecko...

reklama
Dobrze ze moj maz w Anglii,bo na punkcie zdrowia to panikarz jest nieziemski;-):tak::-D
Dziekuje Wam bardzo za troske.Noc mineła bez kupki spokojnie,rano było pare kupek(malutkich ale co godzine),juz nie rzadkich,a od godziny 11ej ani jednej.Pupa myta i dokładnie smarowana zaczeła dochodzic do siebie i juz jest lepiej:tak:Kamien spadł mi z serca-to nasze pierwsze odparzenie-bardzo dbałam o pupcie a tu okazało sie ze pare kupek co chwile i pupa jak ogien...Znalazłam chyba sprawce tych kupek:wściekła/y:ida Julci kły...oj,bedzie sie działo:baffled:nie długo odpoczełysmy:no:mam nadzieje,ze zadne chorobsko sie nie przyplacze.
A jak u was dzieciaczki?Ewa,Ika ucałujcie maluszki i spokojnej tym razem nocy Wam zycze:tak::tak::tak:I wszystkim eciocia tez:-p

Do góry