Katka
Użyszkodnik ;)
no nie napisalam i skaswalam sama...
tak wiec wita WAS robaczek pstry ;-)
Nie pisalam wczoraj,bo nie mialam kiedy.Hania caly dzien na rekach.Dzis jest juz lepiej,poznym wieczorem pzrestala goraczkowac.Nadal mocno kaszle,jest mocno zaflegmiona i wymiotuje od tego,robie czasem cementowe kupki..fuj....(ewa ,wg mnie to tez od temp) Dzis miedzy 3-a dokladnie 5:45 wyla,nic jej nie uspokajalo,nawet dotknac sie nei dala,nie chciala sie przytulic.W koncu sie uspokoila,dalam jej jesc i zasnela na pol godziny.
Zuzka w nocy zaczela goraczkwac,byla u mnie dzis pediatra , no i pikna ma antybiotyk
.
iwoka - my to sobie mozemy rece podac
gufi - moze nie ebdzie tak zle
,zainteresuja ja wentylator na sufice albo cos;-);myslimy tylko pozytywnie
monika - oby wynik byl na tyle czytelny,zeby wiadomo bylo jak dzialac z Amelka
ines - a gdzie mozna poczytac o tych wynikach z posiewu,bo nei moge znalezc?

tak wiec wita WAS robaczek pstry ;-)
Nie pisalam wczoraj,bo nie mialam kiedy.Hania caly dzien na rekach.Dzis jest juz lepiej,poznym wieczorem pzrestala goraczkowac.Nadal mocno kaszle,jest mocno zaflegmiona i wymiotuje od tego,robie czasem cementowe kupki..fuj....(ewa ,wg mnie to tez od temp) Dzis miedzy 3-a dokladnie 5:45 wyla,nic jej nie uspokajalo,nawet dotknac sie nei dala,nie chciala sie przytulic.W koncu sie uspokoila,dalam jej jesc i zasnela na pol godziny.
Zuzka w nocy zaczela goraczkwac,byla u mnie dzis pediatra , no i pikna ma antybiotyk

iwoka - my to sobie mozemy rece podac
gufi - moze nie ebdzie tak zle

monika - oby wynik byl na tyle czytelny,zeby wiadomo bylo jak dzialac z Amelka
ines - a gdzie mozna poczytac o tych wynikach z posiewu,bo nei moge znalezc?