reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Oj Moniqa zabrzmiało groźnie,ale tak jak już dziewczyny napisały najważniejsze,że wiecie co dolega Dawidkowi i jak go leczyć. Wyobraź sobie co by było gdybyś nie trafiła do tej lekarki i tamte konowały nadal szprycowałyby Dawidzia lekami bez konkretnej diagnozy:crazy:. Napewno będzie wam ciężko na początku,ale szybko przywyknięcie. Trzymajcie się, dacie radę:tak:

reklama
MoniQa - jezu ale tracona jestem dzisiaj,chodzilo mi o skep ze zdrowa zywnoscia,,a na pisalam 2 razy to sanmo,Sama jednak doszlas do wniosku wlasciwego :D.Ja tez bym poszla do normalnego sklepu,,zanim cos kupie musze dotknac.Co do tego sklepu,ktory podalas,skontaktuj sie z PINKA25 lub KUBALA,to sa laski z poznanainek,chodzily do tejlekarki,zaopatrywaly sie w tym sklepie.Byly zadowolone i mialy tez pewne zastrzezenia.
Kajenka - ja pamietam,ze w jakims makaronie bylo mleko,dlatego pytalam sie gastrologa czy moge te rzeczy podawac Hani,ale moge,normlany chleb i makarony.

---------------------------------------------------------
a mi sie kurde wydaje,ze Hania bedzie miala katar znowu...obym sie mylila..bo w niedziele skonczyl sie ostatni

MoniQa - dopiero przeczytałam, tulę was mocno, przynajmniej wiesz co to za paskudztwo męczy Dawidka . Buziaki

U nas niestety brak poprawy jeśli chodzi o języczek , Mati wziął całą buteleczkę Nystatyny i niestety problem pozostał, a myślałam że powoli wychodzimy na prostą:-(plus taki że schodzi mu z okolicy jąderek ale niestety pojawiają się ciągle nowe wykwity:no: idziemy do lekarki

Moniu współczuję Wam bardzo... ważne też, jak sama piszesz, że Dawidek ładnie leki przyjmuje... zuch chłopak... a powiedz mi czy Ty szczepiłas Dawidka na pneumokoki? Jeśli chodzi o zdrową żywność to ostatnio natknęłam się w sklepie (niby zielarskim, ale teraz to już tam wszystko jest) na żywność bezglutenową... biszkopty, chleb i wiele innych rzeczy, więc warto połazić po sklepach. Buziaki dla Ciebie...

Loja ojej koniecznie idzcie ... a może zdecydowalabys sie do tej co ja byłam ?? wiem ze to kawal drogi, ale w razie czegoś u mnie wolny pokoj Dawidka :tak:

Katus tak tak ... doszlam o co chodzi ;-):-D ... ja taka zakrecona chjodzilam wczoraj
trzymam kciuki aby jednak to nie byl katarek :tak:

Elis
nie, nie szczepilismy ... jak chcielismy to ciagle cos wychodzilo nie tak ze zdrowiem Dawidka :dry: ... nawet teraz mial miec 20 października ... ale juz wiemy ze jak tylko Go wyleczymy pierwsze co to szczepionka :tak:

Katuś i jak Hania?? Mam nadzieje,ze jednak tylko ci się zdawało:tak:

Loja bardzo wam współczuję,ze to tak długo trwa:-(. 3majcie się.

reklama
Katus a moze u Hani wystepuje katar sienny ... robiliscie wymaz z noska?? kurcze biedactwo tak czesto choruje ... zdroweczka zycze :tak:

A my musielismy odstawic jeden lek ... Sinupret ... Dawidek dostal uczulenia (pelno malych kropeczek na nogach, pupie i brzuszku) ... ale powiem Wam ze juz po 2 dniach widac duza poprawe ... w nosku nie ma juz tych brzydkich strupowatych glutow ... oczka mniej zaczerwienione, mlody usmiechniety i marudny tylko kiedy trzeba ;-)

Do góry