ej dziewczyny chciałam was ostrzec trochę przed fridą (kto jej oczywiście używa). Ona jest super jeżeli chodzi o ściąganie gilów -bez dwóch zdań ale jeśli jesteście zdrowe to jest kwestia dni kiedy się zarazicie....
moja mama się tak zaraziła, a poźniej ja (M się nie zaraził bo gili nie ściągał Olkowi)....
a na przeziębienie polecam pić actimelki (może się to wam wydać głupie ale mi pomaga) jak się wylecze to przestaje pić...
moja mama się tak zaraziła, a poźniej ja (M się nie zaraził bo gili nie ściągał Olkowi).... a na przeziębienie polecam pić actimelki (może się to wam wydać głupie ale mi pomaga) jak się wylecze to przestaje pić...

Rotawirus to cholerstwo, strasznie wymeczy, ale na ogol szybko mija
Oby i Jula dlugo sie nie meczyla! Buziaczki dla malej
. Ja wiem, ze lekarz moze zmienic dawki, ale na ulotce jest napisane, ze dzieci powinny dostawac 1,25ml a dorosli 2,5ml. Czy to mozliwe, zeby lekarz az tak zmienil dawke i kazal podawac 2x wieksza, niz jest zalecana dla doroslych
, na ale Amelka zrobi siku i wstaje a nie siedzi godzinami....a te plamki po bokach to może podrażniają ją majtusie, no ale nie ma zbyt obcisłych i są bawełniane....
dostał leki silicea i lachesis mówi Wam to cos ? Nocka jedna z głowy a ta dzisiejsza juz lżejsza wstałam tylko 3 razy ;-)No i wczoraa ja dołączyłam do chorujących siedzę teraz w pracy i w ostatniej chwili podejme decyzję o jutrzejszym wyjezdzie