reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Ewa, Monia Dawidek nocke całą przespał .. i tak spal do 8:15 (od 22:30) ... a jak wstal tak zaczął szalec ... moja mama zostala z Dawidkiem i powiedziala, ze gdyby Go wczoraj nie widziala nigdy by nie powiedziale ze jemu cos "bylo" ... doslownie bylo ... bo juz nie ma ... nic ... jakby mi synka w nocy podmienili ;-) ... nie dosc ze zadnych oznak choroby to jeszcze mega grzeczny :-) ... to jednak chyba byla 5 wychodzaca ... dzisiaj juz ją widac :tak:

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków :tak:!!!!!

reklama
baby2.gif

MoniQa- to dobrze ze to TYLKO ząbek
U nas podobnie jak dolne 5 wychodzily....
Buziaki dla Wszystkich maluszkow

helol
bylam z piknymi dzisiaj u kontroli
Zuzka ma sie oki - wczoraj skonczyla antybiotyk,ma jeszce gardelko wlaniete,ale mamy ja juz podleczyc hasco sept itp
Hania,nadal am katar,masakryczny i kaszel,dzisiaj lekarka zalecila jej antybiotyk do nosa,a jak wylecze ten 12 dniowy juz katar,to ma podac szczepionke do nosa.
Bylam dzisiaj,bez Hani<nie chcialam zeby przepadla mi wizyta,a ze jest nadal chora to zostala w domu>,tylko z jej wynikami u hematologa i znowu parametry nam pospadaly<miala ok 1,5 miesiaca przewry w przyjmowaniu zelaza itp>,,ale zobaczymy co dalej bedzie...
Zdroweczka dla Wszystkich

ech............
dzisiaj w nocy Hania zwymiotowala 2 razy,az musialam jej wlosy myc,po jednym razie:baffled:,potem chcialo sie jej jeszce,ale nie miala czym...rano zjadla 2 lyzeczki platkow i zwymiotowala znowu,potem doszly wodniste,cuchnace kupy.... niedawno zaczela jesc <5chrupek i gotowane jabluszko>,jest juz w lepszej formie,wszytko ucichlo...ale kaszle nadal straszliwie.. i Wtk postanowil jeszcze z nimi posiedziec tydzien... wiec znowu wizyta jutro u pediatry:baffled:

reklama
Do góry