Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Kajenko, dobrze że poszłas i chociaż wiesz skąd ta wysypka. Żeby się teraz szybko zagoiło.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

. Kazał mi nie naciągać na siłe,bo po pierwsze to będzie małego bolało,a po drugie mogą się zrobić zbliznowacenia ( bo jak naciągne to zrobię rane ktora się będzie zabliźniać) i wtedy będzie jeszcze gorzej
. Więc narazie naciągam na tyle na ile sie daje i czekam. aha i taką opinię usłyszałam od dwóch różnych lekarzy to chyba się nie mylą

.

i zeby tego nie drapala czasem.
,dzis bylo 5,dopoki nie przekrocza 10 ,nie ide do lekarki,znudzila mi sie;-).
a to nie jest tak ze juz bedzie jego nosicielem?Czy ten antybiotyk wykonczy go na zawsze?Wiem,ze nosiciele gronkowca maja problemy z nim-zalezy jeszcze gdzie sie umiejscowi..Ucałuj Amecle od ciotek z BB,niech bedzie dzielna

) i teraz mam dylemat co leczyc