reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Mariczka przeziębiona ale bez gorączki... katar ma straszny i pokasłuje troszkę. No i oczywiście nie mogło być inaczej, mnie też coś bierze :baffled: a i mąż mówi że go w gradle drapie... My to solidarnie i jak chorujemy to wszyscy razem, eh...:angry::baffled::dry:

reklama
Ines- skąd ja to znam
My sie dopiero wylizalismy..jeszcze nie do konca bo Macius jeszcze bierze leki ale jest juz znaczna poprawa!
Laryngolog zmienil antybiotyk i juz po pierwszej dawce dziecko przestalo gorączkowac.
Ale zauwazylam ze teraz jest jakis taki okres ze duzo ludzi choruje na gardlo!!!!!
Maciej teraz tez uszko zdrowe a angina...ja 2 tygodnie temu krtan i teraz tez gardlo mnie bolalo i męza.....ehhh jakas gardlowa sprawa:-D
Kurujcie sie
I uwazajcie z tymi spacerami...zeby nie za dlugo....

Monia kontrole mamy 21 listopada ;-) ... ale ja juz sie denerwuje
a jutro idziemy na wymaz z gardła i nosa ...

Mariczka, Maciusiu........zdróweczka!!!!
Rodzice zdróweczka !!!!!!!!

Ewa ... było całkiem niezle ;-) ... nie płakał ... ale ... z nosa bezproblemowo został wymaz zabrany ... gorzej z gardłem bo jak nigdy dziś Dawidek nie chciał otworzyc buzi ;-) ... ale wpadłam na genialny pomysł ;-)... powiedziałam pobierającej aby wyciągła ten patyczek do sprawdzania gardełka ... moment i dzióbek był otwarty :-) (nie wiem jak to sie dzieje ale młody lubi stetoskop i patyczki :-D- nie boi się i bardzo dzielnie współpracuje :tak:) ... w poniedziałek mam dzwonic czy sa już jakies wyniki a najpoźniej wyniki za tydzien :tak:

reklama
Do góry