reklama

Zdrowiejcie Dzieciątka :*
Tyle tych paskudnych wirusów w tym roku

. Gdzie się człowiek nie obróci tam ktoś kicha, kaszle, u nas w okolicy paskudna grypa od dwóch tygodni panuje i jelitówka. Oby nam się nie przyplątało tfu, tfu. Na razie ładuję w całą Rodzinę witaminę C pod różnymi postaciami i wychodzimy obronną ręką. Wszyscy koledzy Gosi z naszego bloku po kolei byli już chorzy
. Gdzie się człowiek nie obróci tam ktoś kicha, kaszle, u nas w okolicy paskudna grypa od dwóch tygodni panuje i jelitówka. Oby nam się nie przyplątało tfu, tfu. Na razie ładuję w całą Rodzinę witaminę C pod różnymi postaciami i wychodzimy obronną ręką. Wszyscy koledzy Gosi z naszego bloku po kolei byli już chorzy , strasznie się boję szczególnie tej grypy bo bardzo ciężka. A u nas dziś wymieniali wodomierze i przyszedł jeden z robotników tak zasmarkany o rozkasłany, że aż mną trzęsło. Zwróciłam mu uwagę to sobie nos wyczyścił i wrzucił chusteczkę do mojego sedesu nie spłukując. Po prostu wyszłam z siebie potem. Nie będę opisywać.
, strasznie się boję szczególnie tej grypy bo bardzo ciężka. A u nas dziś wymieniali wodomierze i przyszedł jeden z robotników tak zasmarkany o rozkasłany, że aż mną trzęsło. Zwróciłam mu uwagę to sobie nos wyczyścił i wrzucił chusteczkę do mojego sedesu nie spłukując. Po prostu wyszłam z siebie potem. Nie będę opisywać.

Tyle tych paskudnych wirusów w tym roku

. Gdzie się człowiek nie obróci tam ktoś kicha, kaszle, u nas w okolicy paskudna grypa od dwóch tygodni panuje i jelitówka. Oby nam się nie przyplątało tfu, tfu. Na razie ładuję w całą Rodzinę witaminę C pod różnymi postaciami i wychodzimy obronną ręką. Wszyscy koledzy Gosi z naszego bloku po kolei byli już chorzy
. Gdzie się człowiek nie obróci tam ktoś kicha, kaszle, u nas w okolicy paskudna grypa od dwóch tygodni panuje i jelitówka. Oby nam się nie przyplątało tfu, tfu. Na razie ładuję w całą Rodzinę witaminę C pod różnymi postaciami i wychodzimy obronną ręką. Wszyscy koledzy Gosi z naszego bloku po kolei byli już chorzy , strasznie się boję szczególnie tej grypy bo bardzo ciężka. A u nas dziś wymieniali wodomierze i przyszedł jeden z robotników tak zasmarkany o rozkasłany, że aż mną trzęsło. Zwróciłam mu uwagę to sobie nos wyczyścił i wrzucił chusteczkę do mojego sedesu nie spłukując. Po prostu wyszłam z siebie potem. Nie będę opisywać.
, strasznie się boję szczególnie tej grypy bo bardzo ciężka. A u nas dziś wymieniali wodomierze i przyszedł jeden z robotników tak zasmarkany o rozkasłany, że aż mną trzęsło. Zwróciłam mu uwagę to sobie nos wyczyścił i wrzucił chusteczkę do mojego sedesu nie spłukując. Po prostu wyszłam z siebie potem. Nie będę opisywać.gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Katka - wspojczuje znowu problemow zdrowotnych  byle juz teraz bylo tylko lepiej. jutro tomografia? daj znac koniecznie!!!
 byle juz teraz bylo tylko lepiej. jutro tomografia? daj znac koniecznie!!!
Ines - dla Was tez zdrowka! jestem w szoku, ze Marika az tyle schudla przez chorobe!
my na razie odpukac zdrowi, wiec przesylam zdrowe fluidy do wszystkich

byle juz teraz bylo tylko lepiej. jutro tomografia? daj znac koniecznie!!!
 byle juz teraz bylo tylko lepiej. jutro tomografia? daj znac koniecznie!!!Ines - dla Was tez zdrowka! jestem w szoku, ze Marika az tyle schudla przez chorobe!
my na razie odpukac zdrowi, wiec przesylam zdrowe fluidy do wszystkich

Mada80
Fanka BB :)
Zdrowiejcie maluszki

Katka
Użyszkodnik ;)
Najwazniejsze!!
wynik tomografii prawidlowy

(tak sie denerwowalam,ze glowa przestala mnie bolec ze 2 godziny temu,myslalm,ze HAnia dostanie tylko glupiego jasia,a tu ja anestezjolog usypial,potem ja wybudzali... ale najwazniejszy wynik)
(tak sie denerwowalam,ze glowa przestala mnie bolec ze 2 godziny temu,myslalm,ze HAnia dostanie tylko glupiego jasia,a tu ja anestezjolog usypial,potem ja wybudzali... ale najwazniejszy wynik)
czekam na wyniki z reszty badan,min.eeg i na pewne z krwi - na jakieś tam wirusy, na monoukleoze.
Jestesmy wypisane ze szpitala .
.

(tak sie denerwowalam,ze glowa przestala mnie bolec ze 2 godziny temu,myslalm,ze HAnia dostanie tylko glupiego jasia,a tu ja anestezjolog usypial,potem ja wybudzali... ale najwazniejszy wynik)czekam na wyniki z reszty badan,min.eeg i na pewne z krwi - na jakieś tam wirusy, na monoukleoze.
Jestesmy wypisane ze szpitala
 .
.reklama

monika3
Mama Amelki i Filipka
Najwazniejsze!!
Bardzo bardzo się cieszę

Amelka rozkaszlała mi się na dobre...kaszle jak stary gruźlik i do tego stopnia że wymiotuje :-
Gdyby się coś działo mama ma dzwonić do mnie....

Podziel się: