Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja poczułam w 17tc w samochodzie zaczęła się wiercic solidnie. Ale z czasem jak nabrała.siły to już nie było aż tak magiczne kiedyś mi tel z brzucha zrzucila
Ja tez jestem w 16 tyg i chyba od jakiegos tygodnia czulam takie jakby gilgotanie. Najpierw tylko taz dziennie, przedwczoraj poczulam dwa razy w ciagu dnia. Wczoraj jednak nic nie poczulam albo po prostu nie zwrocilam uwagi bo w pracy bylam troche zagoniona. Dzis jednak czekam z nadzieja ze cos poczuje ale jak narazie nic. Staram sie jednak nie martwic
tez mam termin na styczen dokladnie na 10.01.2015
Moze to wlasnie to ja w sumie nie jestem 100% pewna czy to kopniaczki ale chyba tak bo wczesniej czegos takiego nie czulam jak ci sie te mrowienia powtorza np jutro to badzo mozliwe ze to dzidzia daje znac o sobie a to takie cudowne uczucie za kazdym razem wywoluje usmiech
Ja mam wizyte we wtorek u poloznej. Ciekawe czy mi tez powie zebym zapisala pierwsze ruchy... nie moge sie doczekac drugiego i juz ostatniego usg zeby zobaczyc dzidzie
Własnie tak to wglądało i u mnie. Czekalam na jakies kopniaki, przesunięcia. a tu najpierw jakby przelewanie w jelitach. i tak myślalam ze to nie ruchy dzidzi. Potem stopniowo te bąbelkowe przelewania ewolułowały do wyraźnych ruchów i kopnięc, czkawek i całego zestawu szaleństw mojego Wierzgacza. Jednak te przelweania to niebyły tylko moje kiszki przesuwane macicą. to właśnie Młody plywał...Spokojnie, jeszcze ci będzie brzusio skakał