U
użytkownik 902
Gość
Bardzo mocno czuję ruchy Adasia, w większości jego kopniaki są już bolesne. Kopie nadal poniżej pępka, wali w pęcherz, szyjkę i wszystko co niżej
Czasem czuję jak się cały przekręca, jakby fikołki robił.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez juz czuje bardzo mocne i wyraźne ruchy ale sa niebolesne (jeszcze)Z Zuzia chyba ani jeden kopniak nie był bolesny. Każdy ruch mojego malenstwa jest dla mne czymś cudownym. To chyba najpiękniejsze momenty całej ciąży
[/QUOTEJMam podobnie
tylko, ze dla mnie te ruchy staly sie jakby czescia mnie. Ciesza, ale juz nie jakos bardzo
oj zdecydowanie tak!! tego nam bedzie najbardziej brakowało po porodzie.... chociaz ja wam napisze ze mi sie wydawalo jeszcze kilka miesiecy po porodzie ze czuje ruchy....;-)