Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kaka moze to to :-)
A swoja droga to ja was podziwiam bo ja sie boje ze ja nie bede wiedziala jak dziecko
da o sobie znak ????????? :-( Boje sie ze nie zwroce na to uwagi a dzidzia bedzie kopac a ja nie bede wiedziala ze to ona :-(
Dziewczyny nie moge sie doczekac az dzidzia zacznie pukac, smerać, kopać. To musi być fantastyczne uczucie. Szczesciary te, które juz czuja fizycznie obecność maleństwa.
Rzeczywiście przy drugiej ciąży szybciej wyczuwamy, z Sebą pierwsze ruchy pamiętam z 21 tygodnia, a były to konkretne ruchy, może po prostu na wcześniejsze nie zwracałam uwagi. A teraz od około tygodnia codziennie po kilka, kilkanaście razy czuję i jestem pewna że to dzidzia, pierwsze dni jek leżałam i się wyciszyłam a teraz również w ciągu dnia. Jeśli chodzi o moje odczucia, do czego mogę to porównać, to (tylko błagam nie śmiejcie się ze mnie za bardzo ;-)) tak jakby ktoś strzelał z gumki od majtek tylko od wewnątrz brzucha
A ja wyczuwam taką gulkę.Raz jest większa ,raz mniejsza, raz tu, raz tam.Jak poloże na nie ręke to się przesuwa.Ale nie kopie.Ciekawe czy to to?Miałyście cos takiego?