• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Pierwsze szczepienie

Skalia1

Zaangażowana w BB
Witam,
córka ma 2,5 miesiąca i jeszcze nie była szczepiona wzwb, 2 dawka, dtp-1dawka i hib -1 dawka z uwagi na sezon urlopowy u mnie w przychodni. Dzisiaj mamy mieć szczepienie, ale córka cały czas ma jakby sapke, tak jakby była zaflegmiona. Rodzeństwo wróciło do szkoły i w klasach już są pierwsze choroby. Zastanawiam się czy godzić się na szczepienie, ale odroczyc musialabym ją chyba do kolejnych wakacji więc miałaby rok. Czy miałyście opóźnienia w szczepieniu? Jakie mogą być konsekwencje tak późnego szczepienia?

reklama
Rozwiązanie
Niestety córcia wieczorem i w nocy strasznie charczała i o 4 rano po jedzeniu zwymiotowała, byłam z nią dzisiaj u lekarza, twierdzi, że wszystko ok i może od płaczu po szczepieniu nie mogła sobie poradzić z wydzieliną. Po zwymiotowaniu przeszło. Muszę to jakoś zdiagnozować bo coraz bardziej mnie niepokoi.Mam nadzieję, że już będzie ok. Podobno skutki uboczne mogą wystąpić do 72 h.
Niestety córcia wieczorem i w nocy strasznie charczała i o 4 rano po jedzeniu zwymiotowała, byłam z nią dzisiaj u lekarza, twierdzi, że wszystko ok i może od płaczu po szczepieniu nie mogła sobie poradzić z wydzieliną. Po zwymiotowaniu przeszło. Muszę to jakoś zdiagnozować bo coraz bardziej mnie niepokoi.Mam nadzieję, że już będzie ok. Podobno skutki uboczne mogą wystąpić do 72 h.

Rozwiązanie
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry