reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze urodzinki... I kolejne rowniez! :)

reklama
A co jeszcze szykujecie??

Co do menu to nie mam bladego pojęcia:) a tak ogólnie to chciałam podziękowania w formie np. takich rulonów dla chrzestnych bo na chrzciny nie zdążyłam z tym, poza tym zdjęcia z dziadkami, chrzestnymi, ciociami, wujkami, kuzynami chciałabym w jakimś fajnym momencie nie pozowane ale by byli np. tylko chrzestni i Igusia tak na pamiątkę.

Też chce zrobić album z pierwszego roku małego, odcisnę jego rączkę pod fotkami (szkoda że tego nie zrobiłam gdy miał parę tygodniu, no ale trudno). Przeglądałam nawet ostatnio zdjęcia do wywołania i aż szok bowiem w listopadzie nie zrobiliśmy mu żadnego zdjęcia :-D :-D
U nas z pewnością będzie tort, jakieś ciasto (może 2), sałatka (może 2) do tego grzybki, papryka wędlina itp. No i chciałabym jeszcze coś na ciepło, ale zastanawiam się co to mogłoby być i tylko te nieszczęsne udka z piekarnika mi do głowy przychodzą.

ja planuje grilla, urodzinki wychodza w niedziele, upieke takie cisteczka , do tego kawa i wsio
nie bede sie za bardzo rozkmniac

My robimy grilka :) na którym będzie : boczek , faszerowane 3 rodzajami farszów roladki ze schabu i piersi kurczaka , szaszłyczki mieszane , maleńkie pierożki won ton smażone , kaszanka , kiełbaska , 3 sałatki i ryż czerwony i curry. 2 ciacha , rolada lodowa i blok lodowy czekoladowy robiony by me:) i oczywiście torcik:)

My robimy grilka :) na którym będzie : boczek , faszerowane 3 rodzajami farszów roladki ze schabu i piersi kurczaka , szaszłyczki mieszane , maleńkie pierożki won ton smażone , kaszanka , kiełbaska , 3 sałatki i ryż czerwony i curry. 2 ciacha , rolada lodowa i blok lodowy czekoladowy robiony by me:) i oczywiście torcik:)

WOW!!! ale co się dziwić, przecież Ty umiesz zrobić wszystko ;)

Ja tak jak Ewela, gril, jakieś ciasto, torcik, kawa i herbata... that's it!!! młody i tak nie będzie pamiętał, a nie mam dla kogo więcej szykować... więc prosto i skromnie ;)

Ehh ja to menu zrobiłąm jak na wesele moj maz tak mówi wiec chyba zrezygnujue i zrobie skromnie;)

reklama
Co do menu to ja mam wciąż znak zapytana jeśli o część wytrawną idzie... Ostatnio kilka imprez robiliśmy w domu i goście się powtarzają a nie chce by się jedzonko powtarzało więc pomysły są na wyczerpaniu, co robicie? Perfecto twoje menu odpada bo grilla nie będzie..

Do góry