reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

Kira cos dla Ciebie :D
Ten pierwszy jest suuuuper :D

Hmmm.. ja już przestałam myśleć o urodzinach ... jeszcze dziecku nie miałam kiedy chrztu zrobic (mam nadzieję ,że nie zostałam sama) więc planowanie nie jest moją dobrą stroną . Pewnie 2 tyg przed zaczeniemy myśleć z B. wtedy będzie wiadomo ile funduszy się poświeci , kogo zaprosi itp itd.

reklama
laski przepis na biszkopt meeeeega łatwy

6 jaj
1 1/2 szkl cukru
1 szkl mąki tortowej
1/2 szkl mąki ziemniaczanej
2 łyżeczki proszku do pieczenia

1.) białka ubijamy z cukrem na sztywno
2.) dodajemy żółtka dalej ubijamy
3.) dodajemy mąki rozmieszane z proszkiem mieszamy
i gotowe, zajmuje mi to jakieś góra 10min a biszkopt superancki :-)

laski przepis na biszkopt meeeeega łatwy

6 jaj
1 1/2 szkl cukru
1 szkl mąki tortowej
1/2 szkl mąki ziemniaczanej
2 łyżeczki proszku do pieczenia

1.) białka ubijamy z cukrem na sztywno
2.) dodajemy żółtka dalej ubijamy
3.) dodajemy mąki rozmieszane z proszkiem mieszamy
i gotowe, zajmuje mi to jakieś góra 10min a biszkopt superancki :-)

ile piec??

Ten pierwszy jest suuuuper :D

Hmmm.. ja już przestałam myśleć o urodzinach ... jeszcze dziecku nie miałam kiedy chrztu zrobic (mam nadzieję ,że nie zostałam sama) więc planowanie nie jest moją dobrą stroną . Pewnie 2 tyg przed zaczeniemy myśleć z B. wtedy będzie wiadomo ile funduszy się poświeci , kogo zaprosi itp itd.
zrób chrzciny na roczek, u nad zuo osób tak robi. Będziesz miałą 1 impreze mniej

Kira BALONY OKOLICZNOŚCIOWE (1229412304) - Aukcje internetowe Allegro :D:D

a moze taki tort ?

pirat.jpg

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
reklama
Kira BALONY OKOLICZNOŚCIOWE (1229412304) - Aukcje internetowe Allegro :D:D

a moze taki tort ?

Zobacz załącznik 283155[/QUO]

hahaha juz slysze ten krzyk przerazenia !!

u nas zostalo poltorej miesiaca do pierwszych urodzinek.

czy ktos moze przypomniec co daje sie dziecku do wyboru na tacy? pamietam: kieliszek, rozaniec, ksiazke ale wydaje mi sie ze byla jeszcze czwarta rzecz i nei pamietam....

ja jak byłam na urodzinach to był kieliszek,rozaniec,dlugopis,dolar,polski banknot

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry