reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze Urodziny Naszych Maleństw

Gdzie chcecie zorganizować pierwsze urodziny Waszego dziecka??

• Wszystkich głosujących
    43
reklama
Hehehehe,szkoda,ze PRZEMUS nie wybral kieliszka - Zuzia mialaby z kim imprezowac. :cool2: :-p Ale tak,to juz wie,do ktorego bogacza sie usmiechnac,by postawil Jej w barze jakies piwko,czy cus. :-p :-D Dekoracja niczym weselna,hihi! :-) Super foteczki! :tak:
no ba, Przemko już teraz zaprasza na picolo:-):tak:

Anna25 pieknie udekorowałaś pokój :tak: i balony i serpentyny bardzo ładnie, u nas też będzie napis i balony tylko, że na firanie( a jak Ty go przymocowałas do sciany???) . Torcik chyba swojej roboty tak? No i Pikolo u nas tez bedzie :tak:

Fajne zdjęcia z wybierania, wiedział spryciarz co wybrać :tak::-)
dzięki dzięki
napis przymocowałam taśmą taką dwustronną malarską
torcik brum tylko swojej roboty ten drugi (hawana ) prosto z cukierni był:tak:

A jutro czyli 22 września urodzinki ma nasz Kochany Michaś. Dziś sam sobie zrobił prezent, mianowicie rozbił czoło:-(Troche ma spuchniętę i jest lekka ranka, ale strasznie sie martwię, czy głowka nie ucierpiała, bo to nigdy nie wiadomo.Będziemy go obserwować. Na jutro zamówiłam torcik, jak ten roczek szybko zleciał...

Wielkimi krokami zbliża się do nas roczek:). Wystrój Kubusiowy:-Dtort, Kubusiowy:-D, goście zaproszeni. W środę pozostaje już tylko świętować. ..a we wtorek nadmuchać mnóstwo balonów:sorry2:

Ja chciałam WAM PODZIĘKOWAC ZA ZYCZENIA URODZINOWE DLA LEONKA i pokazać kilka fotek,niestety dałam ciała i nie zrobiłam zdjęcia tortowi, ale my będziemy robic jeszcze jedną inprezę urodzinową za tydzień jak tata Leonka i 2 chrzestna przyjedzie, więc na zdjęciach są fury które dostał Leonek a ubrany tez jest w swoje prezenciki ;-)
1urodzinyleonka001pomniin0.jpg

1urodzinyleonka004pomnilg7.jpg

1urodzinyleonka007pomnicy6.jpg

1urodzinyleonka010pomnihp7.jpg

1urodzinyleonka107pomnihv6.jpg

1urodzinyleonka112pomnilu0.jpg

1urodzinyleonka116pomnift7.jpg

Leonek,dostal super prezenciki! :tak: ;-) I widze,ze malarz z niego rosnie,jak nic,hihi. ;-) A coz on tam z kieliszka popijal? :-p :cool2: :laugh2:

A tak ps. to milo,ze kolczyki Wam rowniez sie spodobaly. :tak: :-D

reklama
Z małym opóźnieniem wklejam Romka z jego pierwszych urodzin.

Na samochodziku:
urodziny1romka050mt7.jpg

Na rowerku:
urodziny1romka049kw2.jpg

I na piesku:
urodziny1romka032rz8.jpg

urodziny1romka031pu2.jpg

Nie mam zdjęcia prezentu od rodziców, ale kupiliśmy mu coś, co serdecznie polecam - pociąg z torami, stacją, sklepikiem Fisher Price Little People. Naprawdę super zabawa, a zabawka wg mnie warta jest tej kasy.

Urodziny wyprawiliśmy w gronie najbliższych osób, co wyszło jakoś 12 dorosłych. Ogólnie, uważam, że się udało :-).

Do góry