Witam obecnie jestem w 13tyg+2dni. 5 dni temu podczas wizyty w toalecie zauważyłam sporo krwi. Wytarłam ją i zgłosiłam się do szpitala. W szpitalu lekarze już nie stwierdzili krwi. Zrobili usg wszystko w porządku. Leżałam na obserwacji przez trzy dni i wszystko ustało. Dzisiaj miałam usg prenatalne również wszystko było w porządku. Ale zaczęłam zauważać ze mój śluz jest lekko przybrudzony a czasami zauważę w nim krew. Nie są to wielkie ilosci kropla może dwie max ale martwi mnie to. Może ktoś miał podobnie i wie o co może chodzić? Lekarze niczego nie stwierdzili. Przepisali tylko luteinę, a oprócz wzdec i pobolewania pleców czuje sie dobrze.
reklama
Hope99
Fanka BB :)
Jeśli USG było dopochwowe to plamienia mogą się zdarzać - nie powinno być obfite i trwać dłużej niż kilka dni.Witam obecnie jestem w 13tyg+2dni. 5 dni temu podczas wizyty w toalecie zauważyłam sporo krwi. Wytarłam ją i zgłosiłam się do szpitala. W szpitalu lekarze już nie stwierdzili krwi. Zrobili usg wszystko w porządku. Leżałam na obserwacji przez trzy dni i wszystko ustało. Dzisiaj miałam usg prenatalne również wszystko było w porządku. Ale zaczęłam zauważać ze mój śluz jest lekko przybrudzony a czasami zauważę w nim krew. Nie są to wielkie ilosci kropla może dwie max ale martwi mnie to. Może ktoś miał podobnie i wie o co może chodzić? Lekarze niczego nie stwierdzili. Przepisali tylko luteinę, a oprócz wzdec i pobolewania pleców czuje sie dobrze.
Podziel się: