A i temperature mierze rowniez i od 4 dni wlasnie mam 37.3Tak zrobilam ten owulacyjny i chyba trafiło na owulacje i w tym czasie był...... I tak czekam dalej na jakis cud. Innym wychodzi ten przed terminem @ a tu tyle po i nic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A i temperature mierze rowniez i od 4 dni wlasnie mam 37.3Tak zrobilam ten owulacyjny i chyba trafiło na owulacje i w tym czasie był...... I tak czekam dalej na jakis cud. Innym wychodzi ten przed terminem @ a tu tyle po i nic
Przy tak długim okresie starań, chyba udałabym się na potwierdzenie owulacji do gine. Test jesteś pewna, że miał pik? Robisz od tego 8 dc do piku żeby uniknąć wątpliwości? Trzymam kciuki za sukces i chłopakaA i temperature mierze rowniez i od 4 dni wlasnie mam 37.3
Tak zrobilam ten owulacyjny i chyba trafiło na owulacje i w tym czasie był...... I tak czekam dalej na jakis cud. Innym wychodzi ten przed terminem @ a tu tyle po i nic
My z mężem jesteśmy już po dwóch wizytach w klinice leczenia niepłodności. Pan Doktor machnął ręką na testy owulacyjne, twierdzi , że trzeba po prostu uprawiać seks regularnie, np. co drugi dzień w tym okresie i podejść trochę bardziej na luzie ( wszystko siedzi w głowie) . Łatwo się mówiTak zrobilam ten owulacyjny i chyba trafiło na owulacje i w tym czasie był...... I tak czekam dalej na jakis cud. Innym wychodzi ten przed terminem @ a tu tyle po i nic
Super gratulacjeWłaśnie sprawdziłam i miałam plamienie 2dni przed testem i to był jakoś 9dpo. Właśnie mnie te plamienie kopie![]()
Jak się starasz 6 cykl i masz mniej niż 30 lat to można się bawić w legendarne odpuszczanie, ale jeśli wszystko trwa trochę dłużej i jesteś po 30 to rozważyłabym konsultacje u kogoś innego dodatkowoMy z mężem jesteśmy już po dwóch wizytach w klinice leczenia niepłodności. Pan Doktor machnął ręką na testy owulacyjne, twierdzi , że trzeba po prostu uprawiać seks regularnie, np. co drugi dzień w tym okresie i podejść trochę bardziej na luzie ( wszystko siedzi w głowie) . Łatwo się mówi![]()
Wiem, dokładnie, dlatego czasem dziwię się ,że Doktor ma takie luźne podejście, ale ma bardzo dobre opinie stąd ten wybór. Ja mam 34 lata, od ponad roku staramy się i nic, stąd klinika. Oczywiście też wszyscy dziwią się "po roku starań klinika niepłodności ? A co to jest rok"Jak się starasz 6 cykl i masz mniej niż 30 lat to można się bawić w legendarne odpuszczanie, ale jeśli wszystko trwa trochę dłużej i jesteś po 30 to rozważyłabym konsultacje u kogoś innego dodatkowo![]()
Rób testWiem, dokładnie, dlatego czasem dziwię się ,że Doktor ma takie luźne podejście, ale ma bardzo dobre opinie stąd ten wybór. Ja mam 34 lata, od ponad roku staramy się i nic, stąd klinika. Oczywiście też wszyscy dziwią się "po roku starań klinika niepłodności ? A co to jest rok",tylko chyba nikt nie bierze pod uwagę,że w przyszłym roku 35 rok będzie leciał, a ja naprawdę chciałabym zostać matką. Jestem na drugim cyklu z Aromek, mąż bierze suplementy i czopki. Jeśli do końca tego roku nie uda się, to lekarz zaleca podjęcie procedury invitro. Ale póki co miesiączki dalej nie ma
dziś 6 dzien spóźnienia miesiączki, mam trochę jakby nabrzmiałe, nie wiem czy już to sobie wmawiam
ehh.