• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Plamienie przy tabletkach

Otóż biorę tabletki Axia CONTI od 4 lat i okres zawsze jak w zegarku. Teraz jestem w połowie cyklu i dostałam plamienia.Pierwszy raz taka sytuacja. Czy mam się czego obawiać?
Ostatnio mało jadłam i brałam suplementy w których składzie zobaczyłam dzięgiel chiński. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ale stres już robi swoje. A może takie plamienie zdarza się nawet po takim czasie przyjmowania pigułek. Tabletki żadnej nie pominęłam.

reklama
Otóż biorę tabletki Axia CONTI od 4 lat i okres zawsze jak w zegarku. Teraz jestem w połowie cyklu i dostałam plamienia.Pierwszy raz taka sytuacja. Czy mam się czego obawiać?
Ostatnio mało jadłam i brałam suplementy w których składzie zobaczyłam dzięgiel chiński. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ale stres już robi swoje. A może takie plamienie zdarza się nawet po takim czasie przyjmowania pigułek. Tabletki żadnej nie pominęłam.
Różne czynniki wpływają na nasz organizm może stres też wpłynąć na to co się dzieje jeżeli pierwszy raz masz takie coś to może też jakieś działanie miały te tabletki i wpływ niewiadomo byś musiała lekarza się zapytać 😀

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry