Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na plamienie powiedziedzial ze nie wiem jaka przyczyna .a co mówili na te plamienia?
Duphaston dostalam badanie usg tez zrobil powiedzial ze wszystko jest dobrzeDufaston czy duphaston ? Miałaś prog badany ? Jak badanie usg ?
Może masz nadżerkę?Duphaston dostalam badanie usg tez zrobil powiedzial ze wszystko jest dobrze
matko, miałam identyczna sytuację, malutka kropka krwi oznaczała obumarcie płodu 3 tyg wcześniej... Było to 5 lat temu, do dziś pamiętam słowa lekarza na IP podczas badania "żadnej krwi tu nie widzę, czy ktoś jeszcze oprócz Pani widzial ta krew żeby potwierdzić?" :/Może być źle a może nie być. Nikt Ci na forum tego nie powie, bo za pewne nawet lekarz nie wie w którą stronę to pójdzie. W mojej drugiej ciąży plamienie oznaczało poronienie. W trzeciej dostałam krwawienie w terminie miesiączki tyle że trwało 3 nie 5 dni. Czułam że coś jest nie tak i zrobiłam test, który był pozytywny. Krwawienie tyle że skąpsze wystąpiło jeszcze 2 razy zawsze w terminie miesiączki. Z tej ciąży mam zdrowego syna. W czwartej ciąży malutka kropka krwi oznaczała obumarcie płodu 3 tyg wcześniej. W piątej co rusz miałam krwawienia psychicznie byłam wrakiem. Ciągle się bałam że dziecko zmarło. Dopiero na pierwszych prenatalnych odkryto, że jest krwiak jakoś ciężko widoczny który się obroznial. Trwało to do mniej więcej początku 5 miesiąca. Z tej ciąży mam zdrową córkę. Każda ciąża inna historia.