23marta
Trójpak ;)
ale obawiam sie ze jajka nie odpaadna, dlatego moglabym jeszcze troche poczekac i pozyc nadziejaMarta ale ci fajnie .zazdroszcze jutrzejszego usg !!! ja musze sobie jeszcze troszke poczekac buuuu !!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale obawiam sie ze jajka nie odpaadna, dlatego moglabym jeszcze troche poczekac i pozyc nadziejaMarta ale ci fajnie .zazdroszcze jutrzejszego usg !!! ja musze sobie jeszcze troszke poczekac buuuu !!!
Ja podziwiam takie osoby za ich wytrwałosc normalnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam OGROMNA nadzieje ze przy nastepnym usg 10 sierpnia juz bede wiedziec !!! Bo jak nie to nie wyjde z gabinetu ahahhah![]()
ale obawiam sie ze jajka nie odpaadna, dlatego moglabym jeszcze troche poczekac i pozyc nadzieja![]()
a moze lepiej abym zaczela sie oswajac ze bede miala 3 facetów w domu i juz
no wiesz z tej strony na to nie patrzyłampopatrz na to inaczej - będziesz kochana i uwielbiana przez 3 facetów :-)
Sorrki, już poprawiłam, niestety nieraz zdarzają się literówki, i wychodzi czeski błąd;-)Monia, ja Martuska jestem od Marty, nie Maruska. Maruska to moja kolezanka Czeszka tutaj w UKProsze o poprawe nicka.
Brakuje nam jeszcze jednej pary bliźniąt !!! Gdzie jest JUTKA ( chyba dobrze pamiętam i nie przekręciłam nic w nazwie nicku)