Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Uuuuu zapomniano tu o mnie, pewnie dlatego, ze mnie dawno nie bylo.
Moj termin na 1 grudnia-coreczka, dokldanie dzisiaj skonczylam 21 tydzien.
Bardzo prosze dokoptowac mnie do listy![]()
Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze ze nacie juz płeć !!!!! ehhhhU mnie możesz dopisać, że będzie Michalinka :-) Dokładnie Michalina Konstancja![]()
Oj ja też już się nie mogłam doczekać :-) Zazdroszczę trochę tym, które świadomie decydują, że nie chcą wiedzieć, ale ja bym nie potrafiła ;-( Skoro mogę wiedzieć jak mówić do Maleństwa to dlaczego z tego rezygnować? A Ty też na pewno niedługo się dowiesz :-)Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze ze nacie juz płeć !!!!! ehhhhtez juz bym chciala wiedziec ,chocby potwierdzic ze nosze next jajka
![]()
Ja podziwiam takie osoby za ich wytrwałosc normalnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oj ja też już się nie mogłam doczekać :-) Zazdroszczę trochę tym, które świadomie decydują, że nie chcą wiedzieć, ale ja bym nie potrafiła ;-( Skoro mogę wiedzieć jak mówić do Maleństwa to dlaczego z tego rezygnować? A Ty też na pewno niedługo się dowiesz :-)
Marta ale ci fajnie .zazdroszcze jutrzejszego usg !!! ja musze sobie jeszcze troszke poczekac buuuu !!!ja mam jutro usg, ah niech te jedne jajeczka odpadną to by wszytsko bylo pieknie, a jak nie odpadna to bedą 4 jajka i tez jakos bedzie![]()