Dziewczyny, jestem bardzo ciekawa Waszych opinii. Kiedy chciałam zajść w ciążę, bardzo chciałam mieć dziewczynkę, wszyscy wokół mówili mi o chińskim kalendarzu planowania płci- zignorowałam i postaraliśmy się w :"męskim' miesiącu- no i jest chłopak. A jak u Was? Wierzycie, sprawdza się?
Załaczam wersję, z której korzystałam, jestem bardzo ciekawa Waszych opinii. Wiem, że chińskie lata a nasze lata to nie ta sama bajka, ale i tak uważam, ze skuteczność jest zaskakująca...
UWAGA: sprawdzając bierzemy pod uwagę skończone (!) lata matki w momencie zajścia w ciążę, i miesiąc poczęcia dziecka.
2) Czy sprawdzila się u Was teoria, że współżycie w owulację= chłopczyk, a parę dni przed = dziewczynka?
Czy w ogóle wierzycie w takie rzeczy ??
??
Tu Admin: polecamy bardzo chiński kalendarz płci na babyboom.pl - jest najdokładniejszy i bierze pod uwagę wszystkie czynniki związane z przeliczaniem dat :-)

Załaczam wersję, z której korzystałam, jestem bardzo ciekawa Waszych opinii. Wiem, że chińskie lata a nasze lata to nie ta sama bajka, ale i tak uważam, ze skuteczność jest zaskakująca...
UWAGA: sprawdzając bierzemy pod uwagę skończone (!) lata matki w momencie zajścia w ciążę, i miesiąc poczęcia dziecka.
2) Czy sprawdzila się u Was teoria, że współżycie w owulację= chłopczyk, a parę dni przed = dziewczynka?
Czy w ogóle wierzycie w takie rzeczy
Tu Admin: polecamy bardzo chiński kalendarz płci na babyboom.pl - jest najdokładniejszy i bierze pod uwagę wszystkie czynniki związane z przeliczaniem dat :-)

cholera, wychodzi, że teraz też będzie chłopak
 cholera, wychodzi, że teraz też będzie chłopak  że też szybciej tego nie widziałam
 że też szybciej tego nie widziałam 

póki co się sprawdza
 póki co się sprawdza  teraz pokazuje córkę i mam nadzieję że się sprawdzi bo patrząc na teorię z owulacją szanse nikłe bo współżycie było trzy dni i dzień przed owu więc nie wiadomo z którego dnia plemniki był szybszy
 teraz pokazuje córkę i mam nadzieję że się sprawdzi bo patrząc na teorię z owulacją szanse nikłe bo współżycie było trzy dni i dzień przed owu więc nie wiadomo z którego dnia plemniki był szybszy