reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Płeć dzieciątka

Cześć kochane, chciałam tylko poznać wasze zdanie odnośnie co Wy widzicie na zdjęciu ? Kto się nam kryje w brzuszku , bo zdania są podzielone 😊 pozdrawiam IMG_4786.jpeg

reklama
Tak , jeden lekarz twierdzi że to może być jeszcze wyrostek lub wystające wargi sromowe a inny , że właśnie jajeczka 😊😊 i mamy taką zagwozdkę 😅
Jeśli to miałby być wyrostek, to trzeba też zobaczyć z boku w przekroju, bo z nocnikowego ujęcia to bardzo trudno określić. My w 15+4 jeszcze mieliśmy wyrostek, teraz idę jutro 17+2 i zastanawiam się czy nie będzie jakiegoś niejasnego obrazu USG 🤷🏼‍♀️ Który to tydzień na zdjęciu? Wargi sromowe to bardziej trzy kreseczki albo taka bułeczka, tutaj to tego nie przypomina według mnie 🤷🏼‍♀️

Jeśli to miałby być wyrostek, to trzeba też zobaczyć z boku w przekroju, bo z nocnikowego ujęcia to bardzo trudno określić. My w 15+4 jeszcze mieliśmy wyrostek, teraz idę jutro 17+2 i zastanawiam się czy nie będzie jakiegoś niejasnego obrazu USG 🤷🏼‍♀️ Który to tydzień na zdjęciu? Wargi sromowe to bardziej trzy kreseczki albo taka bułeczka, tutaj to tego nie przypomina według mnie 🤷🏼‍♀️
na zdjęciu również 15+4 tc 😊

To u mnie nocnikowe było puste, od dołu nic nie wystawało, a z boku wyrostek takie widełki jakby :) Lekarka powiedziała, że jeszcze nie ma wykształconych zewnętrznych narządów płciowych.
Kurczę to jednak też poczekamy , żeby się upewnić 😁 dziękuję bardzo za odpowiedź 😊 życzę wszystkiego dobrego

Kurczę to jednak też poczekamy , żeby się upewnić 😁 dziękuję bardzo za odpowiedź 😊 życzę wszystkiego dobrego
Czasem do 20 tc ten obraz USG nocnikowy jest kurczę niejasny. U mojego syna jak w 17 tc wykształciły się narządy, to zostały pomylone z dziewczęcymi, miałam niespodziankę na połówkowych. Jak jutro nadal pozostanie dziewczynka to jeszcze poczekam do 20 tygodnia 😂🙈 Bo jak będzie 100% siusiak to nie będzie wątpliwości, a z „dziewczynkami” różnie bywa :D

Czasem do 20 tc ten obraz USG nocnikowy jest kurczę niejasny. U mojego syna jak w 17 tc wykształciły się narządy, to zostały pomylone z dziewczęcymi, miałam niespodziankę na połówkowych. Jak jutro nadal pozostanie dziewczynka to jeszcze poczekam do 20 tygodnia 😂🙈 Bo jak będzie 100% siusiak to nie będzie wątpliwości, a z „dziewczynkami” różnie bywa :D
Dokładnie , daj proszę znać po badaniu co tam Tobie lekarz powiedział 😊

reklama
Do góry