reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WĄTEK ZAMKNIĘTY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
"Potty shot" to termin używany w badaniu USG, szczególnie między 12. a 16. tygodniem ciąży (najlepiej od 14 tygodnia), i oznacza ujęcie okolic genitaliów płodu od dołu – tak jakby dziecko siedziało na nocniku (ang. potty). Czyli patrzymy "od spodu" między nogami – stąd nazwa.

"Potty shot" to termin używany w badaniu USG, szczególnie między 12. a 16. tygodniem ciąży (najlepiej od 14 tygodnia), i oznacza ujęcie okolic genitaliów płodu od dołu – tak jakby dziecko siedziało na nocniku (ang. potty). Czyli patrzymy "od spodu" między nogami – stąd nazwa.
Nie prosiłam o tłumaczenie. Zdaję sobie sprawę z tego, co przedstawia obraz.

to w takim razie nie wiem co Cię dziwi, wróżką nie jestem, ale już widzę jakiej serdeczności mogę się spodziewać na forum dla matek, już godzinę po założeniu konta! 8-) czyli to prawda, nie ma nic gorszego niż matka dla matki 😅 dziękuję Tobie uprzejmie za pomoc i kłaniam się 😙

to w takim razie nie wiem co Cię dziwi, wróżką nie jestem, ale już widzę jakiej serdeczności mogę się spodziewać na forum dla matek, już godzinę po założeniu konta! 8-) czyli to prawda, nie ma nic gorszego niż matka dla matki 😅 dziękuję Tobie uprzejmie za pomoc i kłaniam się 😙
Czy ja Ciebie obrazilam? Nie.
Okrzyczałam? Nie.
Powiedzialam coś przykrego? Nie.
Więc trochę nie wiem, o co teraz się oburzasz i na jakiej podstawie wyciągasz wnioski na mój temat.

Napisalam, że jest za wczesnie, żeby takie zdjęcie ocenić. Jeżeli lekarz nie podał Ci płci w trakcie USG, to musisz poczekac na połówkowe.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry