loumarie
Fanka BB :)
Chodzi o sposób Twojej wypowiedzi, myślę że każda postronna osoba widzi, co mam na myśli![]()
Obraziłaś się za emotikonkę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodzi o sposób Twojej wypowiedzi, myślę że każda postronna osoba widzi, co mam na myśli![]()
Obstawiałabym chyba dziewczynkęWrzucam zdjęcie potty shot, 14 tydzień ciąży. Jak wam się wydaje? Chłopiec? Dziewczynka?
Nie bierz tego do siebie, taka już tu panuje atmosferaChodzi o sposób Twojej wypowiedzi, myślę że każda postronna osoba widzi, co mam na myśli![]()
Nie przejmuj się Lady Loka zawsze jest chamska i uzależniona od tego forum odpowiada prawie w każdym wątku i zawsze z niemiłą manierąto w takim razie nie wiem co Cię dziwi, wróżką nie jestem, ale już widzę jakiej serdeczności mogę się spodziewać na forum dla matek, już godzinę po założeniu konta!czyli to prawda, nie ma nic gorszego niż matka dla matki
dziękuję Tobie uprzejmie za pomoc i kłaniam się
![]()
Dokładnie tak jest, nie ma sensu wchodzić w dyskusję.Nie przejmuj się Lady Loka zawsze jest chamska i uzależniona od tego forum odpowiada prawie w każdym wątku i zawsze z niemiłą manierąnie znam się ale jakbym miała strzelić to dla mnie chłopak
![]()
Oj tutaj to trzeba uważać co się pisze i na jaki temat - unikaj na pewno tematu L4
Tutaj większość dziewczyn bezrobotna albo nie biorąca L4 i zjedzą Cię za wszystko co napiszesz w tym temacie.