reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WĄTEK ZAMKNIĘTY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
to w takim razie nie wiem co Cię dziwi, wróżką nie jestem, ale już widzę jakiej serdeczności mogę się spodziewać na forum dla matek, już godzinę po założeniu konta! 8-) czyli to prawda, nie ma nic gorszego niż matka dla matki 😅 dziękuję Tobie uprzejmie za pomoc i kłaniam się 😙
Nie przejmuj się Lady Loka zawsze jest chamska i uzależniona od tego forum odpowiada prawie w każdym wątku i zawsze z niemiłą manierą 😁 nie znam się ale jakbym miała strzelić to dla mnie chłopak 😂

Oj tutaj to trzeba uważać co się pisze i na jaki temat - unikaj na pewno tematu L4
Tutaj większość dziewczyn bezrobotna albo nie biorąca L4 i zjedzą Cię za wszystko co napiszesz w tym temacie.

Ja na pierwszych prenatalnych dowiedziałam się o płci, jeżeli lekarz nic Ci nie powiedział to nie jest jeszcze pewny. Nam powiedział że na 95% chłopiec. We wtorek połówkowe - zobaczymy czy zostanie chłopiec.

reklama
Oj tutaj to trzeba uważać co się pisze i na jaki temat - unikaj na pewno tematu L4
Tutaj większość dziewczyn bezrobotna albo nie biorąca L4 i zjedzą Cię za wszystko co napiszesz w tym temacie.

No jeśli idziecie na L4 bo macie wyjazd na majówkę zaplanowany.. 😁

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry