U
użytkownik 222367
Gość
ale tutaj niektóre z was to piranie
taką złośliwością i uszczypliwością od was daje, mam nadzieję, że chociaż nie przelewacie tego na swoje dzieci 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i co z tego ?? Na Boże Ciało również wyjeżdżam - ZUS został powiadomiony o tymczasowej zmianie adresu. Niczego i nikogo się nie boje odnośnie kontroli.No jeśli idziecie na L4 bo macie wyjazd na majówkę zaplanowany..![]()
W punkt"Matka matce wilkiem", ale tutaj mamy nawet wygłodniałe, sfrustrowane hieny![]()
pięknie napisaneZawsze uważałam, że celem takiego forum jest wzajemne wsparcie i dzielenie się doświadczeniem. Dziś, przeglądając różne wątki, trudno było mi nie zauważyć, że pewne nicki pojawiają się wyjątkowo często — niestety nie po to, by wspierać, ale by regularnie sączyć frustrację i złośliwośćTo smutne, bo żeby poświęcać tyle energii na dogryzanie innym kobietom, trzeba naprawdę nieść w sobie sporo bólu. Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamy
![]()
Trochę przesadziłaś że jest chamska.Nie przejmuj się Lady Loka zawsze jest chamska i uzależniona od tego forum odpowiada prawie w każdym wątku i zawsze z niemiłą manierąnie znam się ale jakbym miała strzelić to dla mnie chłopak
![]()