Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Często w tym okresie podają prawdopodobną płećWitam mam pytanie pod koniec miesiąca będę miała badania prenatalne będzie to 13 tydzień czy jest możliwe że poznam płeć dziecka. Jeżeli to za wcześnie to w którym tygodniu?
Mi doktor powiedział już w sumie na prenatalnych i był pewny na 100% i nic się nie zmieniło, ale wiem, że lekarze się wstrzymują często z określeniem płci, żeby nie było, że jest chłopczyk, a potem dziewczynkaWitam mam pytanie pod koniec miesiąca będę miała badania prenatalne będzie to 13 tydzień czy jest możliwe że poznam płeć dziecka. Jeżeli to za wcześnie to w którym tygodniu?
Jeśli dzidzia się ustawi pod fotkę centralnie to można już płeć poznać.Witam mam pytanie pod koniec miesiąca będę miała badania prenatalne będzie to 13 tydzień czy jest możliwe że poznam płeć dziecka. Jeżeli to za wcześnie to w którym tygodniu?
A co powiedział lekarz?Cześć dziewczyny jestem po badaniach prenatalnych. Jak myślcie chlopiec czy dziewczynka