reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Choc my juz imie dla chlopca mamy wybrane, to chcialam Wam przedstawic liste imion, ktore rowniez bardzo mi sie podobaly/podobaja. Moze ktorejs z Was pomoze:

Jaden, Miron, Noah, Bruno, Jonathan, Gawain, Silas, Diego, Krzesimir, Wit.

Doe Noel bardzo ladne imie. Mam slabosc do fracuskiego, wiec jestem moze malo obiektywna :wink::wink::wink:

To dziwne, nie mialabym problemu ze znalezieniem imion chlopiecych dla calej druzyny pilkarskiej, a z imieniem dla dziewczynki tak bardzo mi pod gorke... Przed chwila M wykrzyczal z kuchni (obecnie robi gar bigosu! i pomyslec, ze Niemiec!!! :-D:-D:-D) czy moze Carmen? Jak myslicie?

reklama
dzisiaj po przebudzeniu doznałam szoku ;p śniły mi się bliźniaki ! chłopiec i dziewczynka :p
w drugim śnie chłopiec....:p

a koleżanka mi ostatnio opowiadała że jej znajomej lekarz wykrył dopiero w 6miesiącu bliźniaki , i to pewnie mi się wkręciło i przyśniło ;p uhuhu...

Może u mnie w brzusiu rośnie "ogonek" :) będe się cieszyć i z pisiorka i cipuszki :tak:byle tylko zdrowe było

Doe moja mama jest Tesia ;D ale dopiero od kilku lat tak na nią mówimy jak się wydało, że babcia tak na nią w dzieciństwie wołała. No i się przyjęło!

animatki - Zosia super :) ale u mnie w rodzince już zajęte!

ann-87 no właśnie, przeważnie większość imoin jest zajęta albo się kojarzy z kimś nie dobrze :wściekła/y:
trzeba coś wymyśleć superowego :)

reklama
nadalka tak jest! moje będzie już 5 wnukiem/wnuczką moich rodziców i najfajniejsze imiona zajęte ;D a już z tym kojarzeniem to jest masakra! ;D

My stwierdziliśmy, że dyskusje o imieniu zaczniemy jak się dowiemy co siedzi w brzuszku!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry