reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie będzie Iga, a dla chłopaka nie wiem . channah a czy my czasem też nie piszemy na innym forum?

reklama
...zaszalałam i zrobiłam test itrzeba czekać bo różnica bardzo niewielka :rofl2:
Wynik:
Na 52% będzie to chłopczyk.
Na 48% będzie to dziewczynka.

Dziewczyny... :D Test sie sprawdza... Znam juz plec w 100 % :) Bylismy dzisiaj z moim mezczyzna jak juz pisalam w innej rubryce u nowego lekarza..Mial swietny sprzet.. Od Pani Dr do ktorej chodzilam caly czas dowiedzialam sie tylko tyle, ze dzidzia sie tak obrocila ze nie da sie zobaczyc i juz.

A ten Pan Dr robil sobie z dzidzia co chcial w prawo w lewo i wszedzie zagladal... I.. zawowolal mojego mezczyzne zeby tez dzidziusia widzial... I... Na poczatku mowil on - bo PLOD i bal sie powiedziec plci, mowil, ze to jeszcze wczesnie i mozna sie pomyslic.. Ale zaczal szukac szukac i nagle... Zobaczylam szeroko otwarte oczy mojego R, i wielkiego BANANA na buzi.. I tekst.. A ja widzialem juz chyba... I lekarz w tym momencie sie usmiechnal i powiedzial:

"No jest fujara, jest ;)" Fajny facet, taki z jajem :) I widzielismy.. widzielismy jajeczka i dosc duzego jak na stosunek do reszty ciala Pisiorka ;-);-) Pisiorka mojego Olafka :-) Teraz juz wiem, jakie ciuszki i rzeczy kupowac :D

Ja mam teraz Olafa :) Wiem, wiem, mowie to ktorys raz juz ;) A jak nastpenym razem bedzie dziewczynka to bedzie - Matylda :-D

no ja wczoraj nic nie pisalam, ale teraz mogę powiedzieć, że mi też się sprawdził ten test. Miałam, że 80% dziewczynka hehe i dziś się okazało, że córa :)))))))))))) usmiech mi z gęby nie schodzi!!!!!!!!

reklama
ann-87
user-online.png
Aaaa Ty ! Sie nie pochwalila ;) Gratulacje ;-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry