reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Płeć i imiona:)

acronka, ten link sama tu wklejalam ;-) i znam juz ta liste na pamiec. no szok.

Bachucha
, ja nie znam ani jednego takiego przypadku, hehe ;-) takze sie nie ludze.
ja znam kilka, ale w druga strone miala byc dziewczynka a okazal sie chlopak. ale jak lekarz widzi chlopaka to chlopak

reklama
mi sie wydaje, ze to jacys nieodpowiedzialni lekarze.. albo slaby sprzet.
no u mnie na 100% dwoch lekarzy potwierdzilo, zreszta moj gin prowadzacy nigdy nie mowi, ze jest pewny, jesli nie jest faktycznie. nie wiem, ja nie znam zadnego przypadku, ani z forum, ani z realu.. jakos nie chce mi sie wierzyc.
to tak jak z ciaza z zaskoczenia :-D

Ja nie znam płci, ale po cichu liczę na to, że będzie chłopak. Mamy już wspaniałą córkę, poza tym w rodzinie same baby....
Co do imion to może Szymon, Maja, Emilka...szczerze mówiąc, nie mam specjalnie pomysłów...

aenye, u nas na kazdym USG jest zawsze inna osoba zeby wlasnie nie dochodzilo do pomylek ze cos tam ktos nie dopatrzyl. No i za kazdym razem potwierdzali im chlopca. Boze ta jedna para to oni wszystko na niebiesko mieli, on wolal do brzuszka Damianek i wogole, a tu klops. I teraz dziewczynka jak chlopak wyglada bo przeciez znosic to wszystko musi :) hehe a drudzy to tak lajcikowo, ona zawsze wybierala uniwersalne ciuszki bo wiedziala ze potem chce drugie wiec wielkiej tragedi nie bylo, ale jak zawsze.... SZOK. No bo jak?
Wlasnie z dziewczynki chlopiec moze sie stac bo rozumiem ze mozna nie dojzec, ale jak mozna widziec cos czego tam nie ma????

mi sie to nie miesci w glowie :no: no ale moze wzieli pepowine za siusiaka?
ja sie nie zalamie, jak bedzie jednak dziewczynka ;-) chociaz juz sie ciesze na chlopca.
ale mam juz imie wybrane, wiec jeden klopot mniej, no i rozowa mate :-D gdyby nie ta mata, to by mi tak nie zalezalo.. :-D

nie, no jakis Tymianek moze.. powiem Wam, ze to strasznie glupie.. nie wierze w takie rzeczy nic a nic - ale jadac na wakacje z przyjaciolmi do Francji (6 tygodni) mialam gazete glupkowata, w ktorej bylo napisane: jesli chcesz spotkac w te wakacje swoja jedyna milosc, nos ze soba ziolo, ktore najbardziej do waszej milosci pasuje. no i cos tam sie wyliczalo z daty urodzenia (mojej) i wyszlo, ze powinnam tymianek ze soba nosic. i nie wiem, co mnie szurnelo, ale kupilam suszony i w saszetke wsadzilam, i lazilam z tym cale wakacje. i tak sie zlozylo, ze jeden z tych moich przyjaciol zostal moim facetem, a teraz mezem :-D

i tak sobie mysle.. moze na czesc tego ziolka, co nas niby zlaczylo, powinien byc Tymonek albo Tymoteusz? ;-) takie imie mi sie od jakiegos czasu kolacze, ale w sumie jakos mi sie nie podoba... tylko ze ten tymianek.. :-D :-D :-D

i tak sobie mysle.. moze na czesc tego ziolka, co nas niby zlaczylo, powinien byc Tymonek albo Tymoteusz? ;-) takie imie mi sie od jakiegos czasu kolacze, ale w sumie jakos mi sie nie podoba... tylko ze ten tymianek.. :-D :-D :-D

Bozie jakie to romantyczne ;) wyobrazasz to sobie jak synek zapyta sie kiedys dlaczego ma tak na imie a Ty mu te romantyczna historie opowiesz? Moze bedzie malym romantykiem przez to... dziewczyny to kochaja :) ja uwazam to za super pomysl!!!!
Chociaz samo imie przekonywujace nie jest ale jak tak dluzej sobie je mowie i zdrabniam to mozna sie zakochac....
Ooojaaaa ale mnie rozczulilas babo jedna!

Ja z Kacperkiem nie byłam pewna na 100% czy to chłopak bo właśnie cały czas miał tą pępowinę między nogami. Chłopak a się wstydził:-D

reklama
Do góry