reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Płeć i imiona:)

Basia slicznie, mi sie tylko podobaja "normalne" imiona. Basia to moja mama wiec niestety odpada u nas ale wszystkie ...sia sa ladne.
apropo mody imion moja pierwsza corka to Karolina i w calym jej zyciu nie spotkalam 2 Karoliny i teraz tez widze ze nikt nie nazywa tak, doroslych moze znam 2. dziwne, wydawalo mi sie ze to takie "pospolite i zwykle" imie ale to dobrze ze nie ma wiecej :)

reklama
ale Basia to sie bedzie z Majka tvnoska kojarzyc ;-) :-D jak Zosia z 'na dobre i na zle' :-D taki zarcik.
mi sie osobiscie niespecjalnie widzi ;-) wybacz, Bachucha :-D jakos nigdy nie przepadalam za tym imieniem.

apropo kto idzie rejestrowac dziecko. ja mialam byc Aleksanrda Natalia ale moj tata poszedl mnie zarejestrowac i na zlosc mamie zrobil to odwrotnie efekt jest taki ze dla rodziny,przyjaciol jestem Ola, w podstawowce Ola dopiero w liceum Natalia a tak naprawde przyzwyczailam sie do imienia dopiero na studiach

Ayene, nie mam czego wybaczać gdyby się wszystkim podobały te same imiona to by dopiero na tym świecie było nudno :-D
Jakby tak były same Basie, Kasie i Asie - no dramat ;-)

Ja też znam przypadek, gdy znajoma chciała dla synka imię Patryk Krzysztof, ale mężowi nie pasowało, wiec zarejestrował Krzysztof Patryk - i akurat mnie się tak podoba bardziej :-)

Basia jeszcze w m jak miłość jest. też taka malutka :) a mąż mnie tak straszy bo jego ojciec taki numer wywinął! Szedł go zarejestrować jako Rafałka. w domu już wszyscy na niego tak wołali a teść po drodze przypomniał sobie że miał dziadka Michała i tak mu sie spodobało że mąż mój zamiast Rafał jest Michał :)) i grozi że zrobi to samo teraz on swojemu dziecku:p
mi na prawdę nie leży to imie...

Jeny, dziewczyny nie straszcie ;-) Widzę, że sporo jest takich przypadków :-) Mój mąż już dzisiaj żartuje, że celowo zamieni imiona, bo jedno takie okropne chodzi mu po głowie, a ja skutecznie wybijam mu je z głowy :-D W każdym razie, profilaktycznie chyba wyślę z mężem mamę, albo przyjaciółkę ;-) Będę spokojniejsza :-D

reklama
Do góry