Bachucha
Fanka BB :)
Dla dziewczynki to akurat się zgadzamy, że byłaby Aleksandra-Oleńka 
Kto wie, może jeszcze będzie ;-)

Kto wie, może jeszcze będzie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

. Ogólnie Nam bez różnicy ze względu na imię, ponieważ już po ciężkiej burzy mózgów prawie od początku ciąży jest Maja albo Oskar. Może bardzo popularne ale nie mamy zamiaru rezygnować z tych imion dlatego, że są często nadawane ;-).
a dla Dziewczynki nr 1 Maja nr 2 Lena. Wszystkie w miarę krótkie z uwagi na długie nazwisko tatusia ;-). Podoba mi się też Igor, Eryk, Weronika i Wiktoria ale te już są w rodzinie i nie chcieliśmy powielać. W każdym razie w czwartek wieczorem albo w piątek rano dam znać czy się potwierdziła MAJA ANNA czy jednak OSKAR (drugiego dla chłopca jeszcze nie wybraliśmy). ;-) A w urzędzie moje Kochanie nic nie pozmienia, bo musimy jechać razem z uwagi na brak ślubu. Mam nadzieję, że to jedyne miejsce gdzie różnica nazwisk moja i dziecka będzie tak istotna. Buziaki