reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
A my nic nie wiemy
, ale wszyscy mówią, że brzuszek mam na chłopczyka (ja nie wierzę w takie rzeczy, bo przecież kształt brzuszka zależy od umiejscowienia miednicy). W każdym bądź razie najważniejsze żeby było zdrowe...
K
KingaP
Gość
Popieram, najważniejsze zdrowie. Ja mam kształt bardzo podobny do Twojego i mam cichą nadzieję,że to chłopczyk i tyle o tym nawijam, że Rafał już zaczął mi wierzyć 
Moja ciocia w pierwszej ciazy wygladala kwitnaco i nie mdlilo jej i urodzila corke. W drugiej ciazy byla strasznie pryszczata, zle sie czula i urodzila -tez dziewczynke
To jak sie czujemy i wygladamy w czasie ciazy zalezy od tego jak nasz organizm reaguje na ciazowe hormony, a nie od plci dziecka 
K
kasiula matula
Gość
no właśnie to wszystko tylko przesądy
na moim dzisiejszym usg nadal nie widać dokładnie
wstydniś
na moim dzisiejszym usg nadal nie widać dokładnie
wstydniś
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
a mi dzisiaj lekarz nie zrobił usg, a po cichu liczyłam, że się już dowiem 
wiecie co? jak powiedziałam lekarzowi, że czuję ruchy od soboty, to powiedział, że to niemożliwe, bo za wcześnie??
palant! ja wiem i już!
nawet dziś w pracy czułam jak siedziałam przy biurku...
wiecie co? jak powiedziałam lekarzowi, że czuję ruchy od soboty, to powiedział, że to niemożliwe, bo za wcześnie??
palant! ja wiem i już!
nawet dziś w pracy czułam jak siedziałam przy biurku...
K
kasiula matula
Gość
ja tez jak mu powiedzialam ze czuje a bylo to kolo 19-20tyg to powiedział ze dość wcześnie ale to dobrze bo znaczy ze dzidzia ma duzo sił.
K
kasiula matula
Gość
ja poczulam 9 października ale nie wiem ktory tydzien bo własnie sie w tym wszystkim poplątałam i próbuje zgadnąć w którym jestem tygodniu 21 czy 22
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
mój mi kiedyś mówił, że pierwsze ruchy będa w litopadzie, a tu ja wyskakuje wczesniej - pokrzyzowałam mu szyki 
ja pierwszy raz tak mocno poczułam w nocy w weekend, a w poniedziałek i wtorek po południu już regularnie, tak się złozyło, że mniej więcej o tej samej porze
dzisiaj w pracy przed południem i teraz czuję delikatne pukanie, chyba mandarynki były dobre
ja pierwszy raz tak mocno poczułam w nocy w weekend, a w poniedziałek i wtorek po południu już regularnie, tak się złozyło, że mniej więcej o tej samej porze
dzisiaj w pracy przed południem i teraz czuję delikatne pukanie, chyba mandarynki były dobre
Podziel się: