reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

płeć naszego maleństwa

reklama
teraz chyba odpuszczę sobie jabłka które w marcu stana sie moim głównym pozywieniem a przerzucę się na cytrusy ale ostatnio kupiłam mandarynki o smaku cytryny tak cholernie kwaśne że mnie skręcało

Ja mam "układy" w sklepie i panie zawsze mi mówią jakie są owoce. I jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłam. I też wcinam już mandarynki bo potem może być gorzej.
A moja pani gin pytała się już jak byłam na wizycie w 17 tygodniu czy czuję ruchy. Ja teraz jej powiedziałam, że od 14 pażdziernika czuję (19 tydzień) to nie skomentowała tego nieodpowiednio tylko POGRATULOWAŁA. Ale zauważyłam, że moje maleństwo UWIELBIA jak jem ze spokojem śniadanko w pozycji leżącej. Daj wtedy niezłe kopy. Żałuję, że na taki luksus mogę pozwolić sobie tylko w weekend.

eee, to niedobre, ja dziś kupiłam w Lidlu 2kg - sa przełodkie i łatwo skórka schodzi, tzn. schodziła, bo zjedliśmy 2kg i nie mamy już na dzis - każdy wciął swoja porcję ;)
jutro podjadę to kupię 4-5kg ;) są tanie - po 2,50/kg

ja też miałam super sklep warzywny gdzie dają same swietne rzeczy ale niestety się przeprowadziliśmy i nie za bardzo mi tam jeździć na 2 koniec warzsawy po owoce jak jestesmy w okolicy o kupujemy tam a ostatnio pokatrupiło mnie zebyy kupić niedaleko chaty no i efekt bardzo kwaśny ;)

wiecie co kobietki...ja jak powiedziałam mojemu lekarzowi ze czuje juz ruchy ( a to był 17-18 tydzien) powiedział ze mi wierzy:)...poniewaz" jestem szczupła osoba a poza tym moja psychika jest teraz bardzo wyczulona na ciąze i dziecko"....powiedział ze miał pacjetki które twierdziły ze czuja dziecko w 14 tyg...i tez im wierzy:) bo kazda z nas ma inne odczucia:)

wychodzi na to, że mój gin mial dzis zły humor :mad:
2 położne bez żadnych głupich komentarzy mi uwierzyły i pogratulowały 8)

wiecie co? też tak macie - wsłuchujecie się w siebie i niekiedy tracicie kontakt z otoczeniem? często nie słyszę, jak mąż coś do mnie mówi ;) ciągle czekam na znaki od mojej myszki :)

Ja czuje dzidzi od 5 pazdziernika i to byl 17/18tydz lekarz sam mi sie zapytal jak zobaczyl na telewizorku malucha(bo taki jakis duzy) to powiedzialam ze takie leciutkie cos poczulam,ale nie jestem pewna-wtedy powiedzial tak tak to maluszek ;D,a ten twoj lekarz osinka to co madrzejszy jest,chyba jak czujesz to czujesz,palant

reklama
Do góry