reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

płeć naszego maleństwa

reklama
Dzieki za gratulacje.
I wiecie co ja od dluzszego czasu ma ochote tylko na nalesniki, placki z jablkami i od poczatku od mieska mnie odrzuca wiec te wszystkie "madrosci ludowe"ze slono na chlopca a slodko na dziwczynke mozna schowac miedzy bajki.

agao pisze:
anik 78 mój mąż też przeczuwał dziewczynkę ale tak na siłe on uważał że jak nastawi się na pannę to będzie chłopak no i teraz twierdzi że mu się udało - chciał odczarować

a co do 3d to mam dylemat czy iść 10 list. kiedy będę maiła 22tyg i 5 dni czu tydzień wcześniej kiedy będzie 21 tyg i 5 dni jestem niecierpliwa ale mioże jednak na 22 z kawałkiem iśc ???????????

Agao, mój chce dziewczynkę tylko dlatego, że cała rodzina chce chłopca i chciałby im utrzeć nosa :) a tak naprawdę jest mu obojętne, już mi powiedział, że jak byłby chłopczyk na 100%, to przynajmniej będzie wiadomo komu przekazać firmę :)

A jeśli idzie o USG, to możesz spokojnie zapisać się wcześniej, jeśli ta Twoja przyjmuje :), wiem co przeżywasz, bo ja sama nie mogę się już doczekać :).

Agao powinno sie zrobic miedzy 20-22 tyg. ciazy. Lepiej moze zrob wczesniej. Sama nie wiem dlaczego tak trzeba. Moze znowu jakies pomiary robia i wazne jest to w tym okresie. Dziewczyny jesli cos wiecie to napiszcie.

monika.g pisze:
Agao powinno sie zrobic miedzy 20-22 tyg. ciazy. Lepiej moze zrob wczesniej. Sama nie wiem dlaczego tak trzeba. Moze znowu jakies pomiary robia i wazne jest to w tym okresie. Dziewczyny jesli cos wiecie to napiszcie.

MONIA, masz rację. Dzwoniłam właśnie i przepisałam się na przyszłą środę na 19:30. ;D

AGAO, przepisz się, jeśli możesz ;)

reklama
Do góry