reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

płeć naszego maleństwa

Dziewczyny, znowu miałam sen, że urodziłam synka i jeszcze jak zobaczyłam jego imię w jakiejś gazecie, to się zdenerwowałam, bo zamiast Krystanek było Kubuś. To już trzeci sen, w którym śniło mi się, że będę mieć chłopczyka, miałam niedawno jeszcze jeden sen, że na USG lekarz powiedział nam, że to boy... Co z tą moją psychiką się dzieje? :) A właśnie, mojej koleżance śniło się 2 dni temu, że będzie miała córeczkę i rzeczywiście będzie ją miała, bo wczoraj przysłała mi sms-a, że nosi dziewczynkę.:)

reklama
Kasiulka, to na USG niedługo Ci powiedzą, a na razie musisz uzbroić się w cierpliwość i wierzyć swojej intuicji :) - moja jest zawodna, więc przestałam się nią sugerować.

Wszystkim które znają płeć serdecznie gratuluję ;D

Robiłam te testy...z chińskiego wyszło ,że będzie chłopiec ;)

The day you deliver, outside will be cloudy. Your baby will arrive in wee hours of the morning .

After a labor lasting approximately 22 hours, your child, a girl, will be born. Your baby will weigh about 6 pounds, 8 ounces, and will be 17-1/2 inches long. This child will have light brown eyes and a little patch of brown hair.

But there is more. I sense that you are feeling some stress. This is very normal. However, I would like to suggest that you try some of these methods to pamper yourself a bit

No proszę ileż się ciekawych informacji dowiedziała od tej Pani....co do pogody to się mogę zgodzić...w marcu raczej upałów nie będzie ;D
Ale ten 22 godzinny poród....coraz bardziej jestem za cc ;D
Boże brązowe oczy...mąż mnie zabije... :D :D :D

reklama
Do góry