reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

płeć naszego maleństwa

Moja koleżanka z pracy opowiadała mi dziś, że u niej na trzech usg stwierdzono dwie dziewczynki (urodziła bliźniaki) i wyskoczyli chłopcy... :D

reklama
anian pisze:
Z tego wynika, że nie warto ufać w 100% lekarzom w to, jaką płeć widzą na USG... ::)

A kto ufa w 100% ::) przecież to normalne ,że to tylko sprzęt....zresztą nikt nie jest nieomylny...
A w 100% płeć poznamy dopiero po porodzie ;D

ja na 60 % mam chłopaka ale nie na pewno bo sie wierci, pomierzyć go nie można a co dopiero sprawdzić na 80 % PŁEĆ. Powiedziałam ginowi że chce chłopca i mówił że chyba mam racje. Jak zapytał co będzie jak urodzi się dziewczynka odpowiedziałam że coś sie doklei a on stwierdził że nie że on sobie weźmie - słodki co nie??

Cześć dziewczyny,to znowu ja
widzę że większość z was wie co nosi pod serduszkiem, hmmm ja jeszcze nie wiem i nawet nie mam przeczucia, ale jutro idę do gina i liczę że dzidzia sie ustawi do aparatury, bo coś jej nie lubi:) pozdrawiam Was serdecznie

nie masz przeczucia?
ja od początku mialam bo sie duzo nad tym zastanawioalam
ciekawska byłam i przeczucie mnie nie myliło
o ile nic sie juz nie zmieni ;D

reklama
Do góry