reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

płeć naszego maleństwa

reklama
ja miałam 5 usg gdzie mówiono mi o płci chłopak na 3 różnych aparatach i 3 róznych lekarzy więc chyba wierzę zresztą mały się pokazał kilka razy dokładnie i nawet ślepy by zauważył

nawet w nasze usg wkleilam pokazaną płęć ;D

Agao u Twojego Dzidzia to nie trudno ocenic. widac od razu ze ma klejnoty :) A u mnie to tylko na podejrzeniach sie konczy. Ja jednak myslee ze skoro nie widac tak dokladnie jak u Ciebie to pewnie bedzie Babeczka. No bo jak mozna nie zauwazyc siusiaka? Moze to moje usg jest do niczego ale na 3D juz mi bylo zal

nieraz maluchy chowają swoje skarby lasce zawsze może coś wyrosnąć u faceta jak mocno widać już chyba sie nie zredukuje???

monika widziałaś te zdjęcia z płcią mojego maluszka??? chyba wyraźnie widać co??? ;D

dzidziole nieraz tak się ustawią ze nic nie widać zależy od nastroju
albo gin ma słaby sprzęt, albo słabo manewruje nim bo mój manewrował tak w 13 tyg że na 90% określił mi płeć

U mnie było widać bardzo wcześnie, bo w połowie 15 tygodnia - ale jak już któraś z Was powiedziała - to zależy od sprzętu, ja wtedy byłam na bardzo nowoczesnym usg 4d i doświadczony lekarz je robił. On powiedział, że facecika ocenia się nie tylko po tym, co ma na zewnątrz, ale przede wszystkim po gęstości czegoś tam w środku ciałka w odpowiednim miejscu.

reklama
Moje drogie panie informacja od mojego gina: wszystkie dzieci rodzą się chłopcami. Jak położna uderzy i odpadna klejnoty to zostaje dziewczynką jak nie to chłop :):):)

Do góry