Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jedź na IP dla pewności.Witam. Ma raczej PILNE pytanie. Jestem w 10 tygodniu ciąży i właśnie zauważyłam odrobinę plemienia barwa jasno czerwona. TSH mam niskie, czy to możliwe że to początkowe poronienie? Rok temu już to przeszłam![]()
I jak rodziłaś ? Naturalnie czy przez cc ? Co później ?Ja miałam taką sytuację na początku ciąży, okazało się, że zrobiła mi się torbiel.
Jeszcze nie urodziłam, ale termin tuż tuż. Torbiel z biegiem czasu ciąży się wchłonęła, ale była gigantyczna 7x8 cm, jak nie więcej (już tak nie pamiętam). Ta torbiel zrobiła mi się za jajnikiem, lekarz tłumaczył, że to od hormonów. Od razu musiałam przejść na zwolnienie i oszczędzający tryb życia.I jak rodziłaś ? Naturalnie czy przez cc ? Co później ?
Zdrówka życzęJeszcze nie urodziłam, ale termin tuż tuż. Torbiel z biegiem czasu ciąży się wchłonęła, ale była gigantyczna 7x8 cm, jak nie więcej (już tak nie pamiętam). Ta torbiel zrobiła mi się za jajnikiem, lekarz tłumaczył, że to od hormonów. Od razu musiałam przejść na zwolnienie i oszczędzający tryb życia.