hej dziewczyny ocś ostatnio mam mniej czasu na wszystko
Kerry życze powodzenia w pracy :-);-) i w znalezieniu normalnej fajnej opiekunki dla swoich smyków :-);-)
Co do chusty to plisssss daj znać jaką mogę zakupić bo bez niej to ani rusz !!
MAm już nosidełko Chicco dla maluszków ale mam wrażenie że małej głowa niebezpiecznie lata na boki więc wolałabym chustę. Wiem że jesteś specjalistką w tej dzidzinie

więc doradź proszę do ilu kg można dzidzię nosić w tej chuście dla maluszków i czy dam rade ją wiązać sama bez noczyjej pomocy. Może podeslesz mi jakąś stronkę - to zamówię od razu. Już nie będę cię męczyć z pożyczaniem chusty (choć fajnie byłoby sie spotkać) ale mam nadziję że co się odwlecze to nie uciecze
dziewczyny co mają dośw. z psami
ja jestem całymi dnaimi sama w domu więc przy tak aktywnej małej cięzko mi wyskoczyć z psem na spacer. Chodzimy wobec tego na spacer razem czyli ja z wóżkiem (cholernie ciężkim) i 7 miesieczną goldneką która jest nieusłuchana jak nie wiem co!!!
Najgorsze jest to że jak widzi innego psa to leci na łeb na szyję inie ma mowy o dalszym spacerze. Nie daję rady żeby ja utrzymać na smyczy i prowadzić ten dyliżans mojej KArolki ;-)
Do domu wracam mokra!!! Jak tu nauczyć psa chodzenia na smyczy bez wyrywania sie i ciągnięcia mojego barku który trzyma się na ostatnim włosku??
dziewczyny ratunku!!
Acha ja też chodziłam do dr Rachwalskiego trochę zakręcony ale rzeczywiście fachowiec jest jeśli chodzi o usg on wyciągnął moją Karolkę z brzuchola :-)
dziewczyny a po cc kiedy najwczesniej mozna zajsc w kolejna ciaze bo ja juz bym chciała hihihihihihi
nio i szukam złobka dla małej ale sa straszne kolejki wiec kiepsko to widze ehhhhh :-

-

-(